Dhr.Hulleman heeft gisteren bij ons 2 Velux dakramen geplaatst. Hij heeft gevraagd wat de wensen waren een heeft onze wensen keurig uitgevoerd. Hij denkt goed met de klant mee. WIj zijn zeer tevreden met het geleverde werk, mocht er in de toekomst nog eens wat worden verbouwd dan zullen wij hem zeker aan hem denken.
Het dakraam is op professionele vakkundig manier geplaatst. Binnenkant nette afgewerkt. Als extra service heeft dhr Hulleman ook nog een aantal dakpannen die verkeerd lagen goed gelegd. Al met al een vakkundig betrouwbaar persoon waar je goed zaken mee kunt.
Goed contact, snelle service, goed werk afgeleverd met prima afwerking.
Helaas heeft Dhr. Hulleman niks meer van zich laten horen, voor een andere klus.
Maar de dakramen zijn prima geplaatst!
ZEER goede ervaring. Stipt, snel, vriendelijk. Hij kwam lekker op tijd, werkte snel en zorgvuldig. Alle oude materialen zijn afgevoerd.Werkelijk niets op aan te merken, van harte aan te bevelen
Een en al lof!!
Alles wordt via bouwbedtijf Hulleman geregeld van het bestellen van het raam en toe behoren tot het plaatsen.
Het plaatsen gebeurd heel netjes neemt er zeker de tijd voor!
Ik weet het zeker als ik nog een dakraam geplaatst zou willen hebben gaat er zeker een mailtje uit naar dit bedrijf!
Bedankt!
Een vakman, prima werk afgeleverd. Kwam de volgende dag nog even terug om het laatste stukje af te werken. Dus geen afraffel werk. Denkt verder uitstekend mee naar oplossingen. Heeft natuurlijk veel meer ervaring in materialen dan wij.