Bouw Service J. Krol
Repareren: 2 deuren
Jeroen communiceert helder, vriendelijk en tijdig. Erg fijn om mee te werken 👍Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanOssLekkage: wij hebben een lek in onze schoorsteen. Op zolder loopt hi...
Bouw Service J. Krol heeft het lek in onze schoorsteen vakkundig opgelost.Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanRaamsdonksveerAlbert BrugelDiverse timmerwerkzaamheden; deur, ramen, wandje plaatsen
Beoordeling: 1.2 van 5 Jeroen Krol is een aardige man, maar als timmerman had ik helaas niet veel aan hem. We hadden afgesproken de werkzaamheden tegen uurtarief a…CulemborgRaamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanGoede, nette reparatie van een kozijn. En ook niet onbelangrijk, voor een nette prijs. Duidelijke en heldere communicatie. Komt afspraken na…Berkel-EnschotThijs van de WalRenovlies behang: 44 m2; 2 kamers
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWij zijn erg tevreden over het werk wat gedaan is. Er is goede kwaliteit werk geleverd. Via de App goed gecommuniceerd wat de werkzaamheden…Den BoschKlaas ten HoeveRaamdorpels plaatsen buitenkant woning
Zeer betrouwbaar en denkt goed mee. Prima !Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanVeldhovenBehangen muren en witten plafond
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanJe hebt vakmannen en je hebt Jeroen. Jeroen verstaat zijn vak maar weet zich te onderscheiden door het meedenken in de breedte. Jeroen heeft…RossumGideom Van der Kolk