Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.
Bekijk alle vakmensen

Bouw 58

Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Amsterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Stukadoor

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 71651942

BETROUWBAAR & VAKWERK Al meerdere jaren is Bouw 58 een begrip in Amsterdam en omstreken en hebben wij voor veel klanten naar volle tevredenheid al heel wat bij elkaar kunnen stuken! Door het leveren van kwaliteit, vakmanschap en een optimale en snelle service zijn wij er de afgelopen jaren in geslaagd een uitstekende reputatie op te bouwen als een van de beste stukadoorsbedrijven die u in de regio Noord-Holland kunt vinden. Dit is ons onder andere gelukt, omdat u als klant bij ons terecht kunt voor klussen van uiteenlopende aard. UITSTEKENDE REPUTATIE Als klant bent u bij ons dus altijd verzekerd van kwaliteit en vakwerk. Daarnaast geloven wij als professionals in de kracht van het bieden van maatwerk en kunt u er op rekenen dat wij goed naar al uw specifieke wensen zullen luisteren en ons uiterste best zullen doen om deze wensen om te zetten in concrete plannen. Om u een beeld te geven verzoeken wij u graag om een kijkje te nemen bij onze reviews wat andere klanten over ons te zeggen hebben.

Portfolio

Reviews (39)

 • Stucen: 60 m2 wanden
  raadt vakman aan
  Uitstekend stucwerk afgeleverd. Echt vriendelijke vakmensen. Communicatie was snel en duidelijk! Echt een aanrader voor als je je woning wil…
  Lees meer
  Houten
  Gerlof Schutte
  Dank u voor uw reactie.
 • Stucen: 150 m2 wanden; 16 m2 plafonds
  raadt vakman aan
  Prima bedrijf, niets is te veel. Vriendelijke mensen en een zeer mooi resultaat! Netjes gewerkt en na afloop ook schoon gemaakt.
  Tilburg
  Niels de Graaf
 • Stucen: 200 m2 wanden; 80 m2 plafonds
  raadt vakman aan
  Zij zijn geweldig.. professioneel, snel en heel precies! Enorme tevreden
  Elst
  Sara Post
  Heel fijn om te horen. 👍👍
Bekijk alle reviews