Bokkers Timmer en Klusbedrijf
Binnendeuren: Normale deur - Opdekdeur
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanWe zijn zo blij dat Peter onze klus heeft uitgevoerd. Hij is heel aardig en professioneel en wekt meteen vertrouwen. Hij heeft bij ons deure…UtrechtMerijn de BlockBinnendeuren: 3 deuren; Normale deur - Stompe deur
Zeer prettig, rustige zorgvuldige man. Alles netjes opgeruimd ook nadat de klus was geklaard.Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanUtrechtSteven NobelIk denk dat de klant is vergeten om meerdere sterren te geven?... Vooral aangezien ik nog een offerte mag maken, en hij erg tevreden was!kledingkast maken in slaapkamer
Fantastisch product is geleverd. Aardige betrouwbare jongeman waar je van op aan kunt. Zeer aan te radenBeoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanAlmereFrank HelsenAfwerken deurkozijn / drempel
Prima, eerlijk en goed adviesBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanBaarnRadiatorombouw maken. Eerst een mdf bankje verwijderen.
Peter werkt nauwkeurig en is een prettig persoon. Hij komt afspraken na en de communicatie verloopt goed. Ik zou Peter zeker aanbevelen.Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanBussumHeleen BakkerDeuren afhangen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPeter heeft bij ons 12 binnendeuren in het kozijn en 1 binnendeur als schuifdeur afgehangen/ gemonteerd. Daarnaast een balkondeur en buitend…AlmereRoel van der Burgh7 stompe deuren plaatsen
Goede harde werker die zich aan de afspraken houd. Prijs kwaliteit is uitstekend, ik zou hem zo weer inhuren.Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanZwartebroekSjaak TansAfhangen van 4 paneeldeuren
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPeter heeft bij ons vier deuren afgehangen. Hij komt op tijd, is vriendelijk, denkt goed mee, en levert goed werk. kortom: wij zijn tevreden…MaarnLotte Boslaminaat leggen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPeter is vakkundig en een betrouwbare man. Hij heeft bij ons op 3 verdiepingen laminaat gelegt inclusief plinten en wij zijn zeer tevreden. …AlmereEdwin RosBinnendeur plaatsen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanPeter heeft bij ons een binnendeur geplaatst. Dit is erg netjes gedaan en wij zijn erg tevreden. Voor de volgende klussen zal ik Peter zeker…AmersfoortThijs Elverding