Bekijk alle vakmensen

BIM-ING

Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Rotterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 77112172

BIM-ING is een samenvoeging van BIM en ingenieurs. Het is een zzp georganiseerd bouwkundig tekenbureau voor het verlenen van diensten als het genereren van bouwkundig tekenwerk in 2D of 3D, modelleren van gebouwen middels het tekenprogramma Autodesk Revit. Het tekenwerk kan dienen als voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, ten behoeve van omgevingsvergunningen, bestektekeningen of voor uitvoering. Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - Tekenwerk voor en aanvraag van de omgevingsvergunning; - Toetsing Bouwbesluit; - Detailtekeningen; - Het digitaliseren van bestaande tekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

Portfolio

Reviews (9)

 • Bouwtekening: Aanbouw, Bestaand gebouw renoveren
  raadt vakman aan
  Afspraken keurig nagekomen, vergunning aangevraagd en het hele proces keurig op de hoogte gehouden. Erg tevreden met het geleverde werk.
  Utrecht
 • Bouwtekening: 30 m2; Dak of dakterras constructie, Bestaand gebouw...
  raadt vakman aan
  Mijn opdracht was snel en volledig uitgevoerd. Ik ben heel erg blij. Ik had vanaf het begin tot het einde van deze opdracht altijd het gevoe…
  Lees meer
  Haarlem
  Jason Yergeau
 • Bouwtekening: 8 m2; Dakraam
  raadt vakman aan
  Hoofddorp
  Massimo Ferrari
Bekijk alle reviews