Bestratingsbedrijf Brabant Zuid-Oost
Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

• van de Langenberg, Waalre

Beoordeeld op 15 mrt 2023
    Bestrating: 40 m²; Oprit; Tegels
    Snel en super netjes! Mensen met veel ervaring, weten precies wat ze doen. Werken hard en nauwkeurig. Wij zijn erg tevreden. Een aanrader!
  • Anoniem, Veldhoven

Beoordeeld op 26 jun 2019
    Renovatie voor- en achtertuin
    In het najaar de voortuin bestraat en bloembakken geplaatst. Naar tevredenheid gedaan. April was de achtertuin aan de beurt. De geo-keramische tegels zijn er scheef in geplaatst. Het liep niet af naar het putje. De vijver werd bij het plaatsen aangestampt, en is gescheurd. Over de vijverfolie die we toen moesten kopen ging veel te dik cement zodat je die lelijke rand onder de tegels en de afdekrand ziet. Tegels zijn bij vertrek niet goed afgesponsd zodat we zelf tot 's nachts daarmee bezig zijn geweest. Toen bleken er 6 gescheurde tegels tussen te liggen. Daar contact over gehad, maar hij wilde niet komen kijken. We konden wel de tegels eruit halen en nieuwe bestellen.Dan kwam hij ze wel leggen. Wij hebben 's nachts enkele tegels er uit gehaald, en de afdekrand bij de vijver. Gelukkig een professional kunnen vinden die het in juni zo goed mogelijk heeft hersteld. Nu nog wachten op profielen voor de vijver. Zodat we die zelf nog kunnen herstellen. Extra kosten: ongeveer 800 euro.
  • Gert-Jan, Eindhoven

Beoordeeld op 1 jun 2017
    Opnieuw bestraten voortuin met hergebruik oude stenen en nieuwe ste...
    Karwei is iets later begonnen dan in eerste instantie afgesproken, maar toen ze eenmaal begonnen waren ze ook binnen 1 dag klaar. Ziet er allemaal heel mooi en netjes uit en ben daarom ook zeer tevreden.
  • Anoniem, Son en Breugel

Beoordeeld op 1 jan 2017
    Bestraten oprit
    Goed vakmanschap. Mooi product afgeleverd! Flexibele planning afgesproken. Vertraging wordt niet altijd gecommuniceerd. Klein verbeterpuntje.