Behangservice Schoenmakers
Behangen: 87 m²; Aanschaf behang, Behang aanbrengen
Prima werk geleverd en vriendelijke mensen.raadt vakman aanEindhovenMarianne Groot-MaasBehangen: 50 m²; Aanschaf behang, Behang aanbrengen
Geweldig werk en supersnel! Echt een aanrader! We zijn zo blij met het resultaat!raadt vakman aanValkenswaardPatrick WestreenenBehangen: Behang aanbrengen
Super fijn geholpen door Gerard en een mooie nieuwe behangen muur in ons huis! Bedankt!raadt vakman aanEindhovenIsabeau BrunoBehangen: 25 m²; Behang aanbrengen
Schoenmakers heeft prima werk geleverd. Zeer tevreden!raadt vakman aanTilburgThijs PoppeBehangen: 10 m²; Behang aanbrengen
raadt vakman aanWas iets te laat maar heeft erg netjes werk afgeleverd, communicatie was prima, ik had een lastige ondergrond en dat zie je maar daar was do…Lees meerLiesselLydia Van OostenbruggeBehangen: 15 m²; Behang aanbrengen
Bedankt dat je onze dochter helemaal blij hebt gemaakt met je werk. Dus ook ons haha! Ziet er super uit! Grraadt vakman aanEindhovenMartijn van HooffBehangen: Behang aanbrengen
raadt vakman aanGerard is een eerlijke en oprechte vakman. Hij en zijn zoon hebben fantastisch behang opgehangen. Wij zijn enorm tevreden. Fijn persoon en f…Lees meerHelmondHasna Van der GeldBehangen: 10 m2; Behang aanbrengen
Muurtje behangen. Prima werk geleverd. Tevens gevraagd voor schilderwerk. Dus ik ben tevreden over hem!raadt vakman aanSon en BreugelChrissy NeggersBehangen: 9 m2; Behang aanbrengen
Netjes werk geleverd. Heel blij mee!raadt vakman aanEindhovenAme Harris