BBM Bouwbegeleiding & Advies
Badkamer: 4 m2; badkamerrenovatie en andere kleine klussen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanHilversumhester smitpand schilderen buiten tot en met 3 hoog
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanAmsterdamMarijke VoermanTegels repareren: 112 tegels; Muren
Beoordeling: 4.6 van 5 raadt vakman aanBij mij moest op korte termijn voegwerk in mijn douche verricht worden en dit is grondig en professioneel gedaan. Mirco is prettig in de com…AmsterdamSteven LinnebankTeamber (structural) beam repair
Beoordeling: 1.4 van 5 Petro S....Unfortunately the fixing header joist (reveelbalk) was not properly done (the bulk was fixed under a small angle that resulted in additional…DelftPetro S....Verwijderen ombouw open haard
Werk was intensiever en duurde langer dan ingeschat,. Zonder problemen toch uitgevoerd ook al duurde de klus langer Helemaal prima!Beoordeling: 3.8 van 5 Ron HuisenZwaagRon HuisenKeuken demonteren
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanBeter had ik niet kunnen wensen. Wat heerlijk dat er zulke fijne, adequate en professionele mensen zijn! Mirco en zijn mannen zijnecht fanta…AmsterdamWilleke Kamphoftegelwand repareren
Zelfs andere afspraken verzet om mijn badkamerlekkage snel te kunnen repareren. Top gedaan!Beoordeling: 4.4 van 5 raadt vakman aanLeidendeur repareren in woonkamer
Beoordeling: 4.8 van 5 raadt vakman aanMirco heeft een nieuwe deur in ons woningkamer geplaatst en de oude afgevoerd. Hij hangt goed en is precies zoals de andere deuren in onze h…AmsterdamJULIA VANDENBURG