Bart Spiljard Tegelwerken
4.9 m2 keukenwand tegelen (ondergrond glad gestuukt)
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanSuper ervaring met Bart! Heel fijn contact voorafgaand aan de klus. Hij heeft de achterwand van onze keuken heel netjes betegeld en had alle…BredaLotte de GroenGarage betegelen: 60x30 cm wild verband ca. 26 m2
Beoordeling: 4.1 van 5 raadt vakman aanBerkel-EnschotKrista RuijsVloer tegelen + Electrische vloerverwarming
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanBart heeft mijn badkamer helemaal top afgewerkt! Reuze blij en inmiddels al 5 maanden aan het genieten van de nieuwe badkamer! Kwam snel …Tilburgcomplete beneden verdieping.
Beoordeling: 4.9 van 5 raadt vakman aanZeer aardige en prettige man, waar je direct een correct gevoel bij krijgt. Heeft zeer meegedacht om het allemaal mooi te maken met creactie…OosterhoutPaul van KinsTegels zetten 6m2
Bart is een vakman en heeft goed meegedacht met een schitterend resultaatBeoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanDen BoschHamad Al-SaadiCementdek + vloertegels (70m2) + wandtegels wc (5m2)
Beoordeling: 4.5 van 5 raadt vakman aanBart heeft bij ons een grote klus uitgevoerd: 70 m2 tegelvloer in de cement. Dit heeft hij erg professioneel aangepakt en een keurig eindres…RijenACJ VermeerenKeukenvloer betegelen
Beoordeling: 5 van 5 raadt vakman aanOnze keukenvloer is top afgewerkt. Super hoe Bart meedacht in de krappe planning, tips gaf bij de verbouwing en betrokken was bij de voortga…TilburgTegelen 2 wc muren tot halverwege die twee muren
Beoordeling: 4.5 van 5 raadt vakman aanBart heeft mijn toilet met handgemaakte castello tegeltjes betegeld. Het ziet er super uit! De afspraken die we hebben gemaakt is Bart nagek…TilburgChantal Beaumontpatroonrand vloertegels leggen
Bart is een vakman en heeft goed meegedacht met een schitterend resultaat.Beoordeling: 4.4 van 5 raadt vakman aanEtten-LeurPascalle Luisterburg