Bart Renovatie

Bart Renovatie beoordelingen (16)

• Review door Marjo, Mijdrecht
    Beoordeeld op 24 jun 2016
    Pannendak vervangen, incl. isolatie en zonnepanelen
    Deskundig, hardwerkend. Wil goed werk afleveren. Wel beperkt creatief in z'n oplossingen en daarbij stellig. Maakt wat moois, niet noodzakelijkerwijs goedkoop. Let op meerwerk! Als jonge compagnon meekomt, is op schrift zetten en creatief denken makkelijker.
  • Review door Hans, Maarssen
    Beoordeeld op 17 feb 2016
    Herstellen van voegen en gebroken gevelstenen
    Vlot en vakkundig klus uitgevoerd. Hij heeft op mijn verzoek ook even de goot nagekeken en advies gegeven voor herstel. Dit laten we samen met de buurman in het voorjaar uitvoeren.
  • Review door Frank, Vleuten
    Beoordeeld op 11 feb 2016
    Lekkage
    Goeie vakmensen, werken netjes, oog voor detail, puik werk! Gaan we zeker vaker voor ons laten klussen.
  • Review door J., Houten
    Beoordeeld op 22 apr 2015
    Houten rabatdelen vervangen voor Kunststof rabatdelen van Keralite.
    Namens de bewoners van de Draagmuur 80 t/m 92 te Houten, waar Bart Renovatie en Detail at Work uit Breukelen de voor en achtergevels hebben gerenoveerd. Kan ik de dank uitspreken voor het kwaliteits werk wat ze geleverd hebben. Het is in een woord een plaatje geworden. Het zijn een hardwerkend stel mensen die alleen maar kwaliteit nastreven. Met vriendelijke groet. J.A.M. Schevers
  • Review door Cees, Hilversum
    Beoordeeld op 7 jul 2014
    Schoorsteen renoveren
    Bart Renovatie heeft bij ons twee schoorstenen gerenoveerd en de voorgevel van ons huis uit de jaren '30 opgeknapt. Behalve dat Bart en zijn zoon uitstekend werk hebben verricht, was het ook zeer plezierig om ze over de vloer te hebben. Deze mannen zijn een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 19 sep 2013
    Voegen en Impregneren
    Prima werk samen met zoon. Snel en netjes. Keurig alles schoongemaakt nadien.
    Beoordeeld op 1 feb 2012
    vernieuwen knipvoeg historisch trapje
    Goed werk geleverd. Kwam afspraken na. Heeft ook probleem met buurman netjes opgelost. Kan Bart van harte aanbevelen.