Barends Schilderwerken
Binnenschilderwerk: 48 m² wanden; 1 m² plafond; Woonkamer, Keuken
raadt vakman aanWestervoortNiek KoendersBehangen: 80 m²; Behang aanbrengen
raadt vakman aanHet appartement moest worden gerenoveerd en via Werkspot kwam ik met Mike in contact. Samen met zijn 2 maten heeft hij het appartement deels…Lees meerNijmegenHenk OldenzielRenovlies behang in uitbouw + volledige benedenverdieping sausen
raadt vakman aanUiteindelijk hele benedenverdieping + zolder tussen muur opnieuw behangen + geverfd. Super werk afgeleverd. Snel en vakkundig. Ben heel bl…Lees meerArnhemSchilderwerk buiten: Deuren, Schuur of tuinhuis; 2 deuren; 1 kozijn
Ik dacht een jonge schilder een klus te geven. Begin dit jaar samen naar wat schilderwerk gekeken aan ons huis. We hebben netjes de afsprake…Lees meerDuivenRenovlies behang: 3 kamers
Levert heel mooi werk. Is eerlijk en betrouwbaar en houd goed contact met je. Zeker een aanraderraadt vakman aanDen BoschJordy van VugtSchilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Boeiboord
raadt vakman aanMike is een betrouwbare, netjes werkende schilder. We zijn zeer tevreden over het resultaat en kunnen Mike en zijn collega waar hij mee sam…Lees meerNijmegendhr de Moor de MoorBinnenschilderwerk: 16 m2 wanden; 9 m2 plafonds
Schilder maakt een afspraak en komt vervolgens niet opdagen. Waardeloos!ZevenaarBinnenschilderwerk: 30 m2 wanden; 10 m2 plafonds; 1 deur; 2 raamkoz...
raadt vakman aanDe 2 mannen hebben keihard gewerkt en goed werk opgeleverd. Ze werken netjes. Ze hebben na afloop zelfs gestofzuigd. Ze zijn erg vriendelijk…Lees meerArnhem