B&S Design
Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews

• Djurre, Rotterdam
    Beoordeeld op 10 feb 2021
    Vloer leggen: 55 m2; Verlijmde PVC
    Ik kan Stefan niet genoeg aanraden. Hij heeft 55m2 plak pvc voor ons gelegd. Alles is precies gegaan volgens de afspraken. De communicatie was gemakkelijk en duidelijk. Kortom, top ervaring. Wij gaan Stefan nog vragen voor een andere klus omdat dit zo goed is bevallen.
  • Ada, Doorn
    Beoordeeld op 21 nov 2020
    Vloer leggen: 50 m2; Linoleum
    Heeft me echt geholpen door op het laatste moment hulp te bieden. Daarnaast prima werk geleverd
  • Corine, Waalwijk
    Beoordeeld op 21 okt 2020
    Vloer leggen: 20 m2; Verlijmde PVC
    Zeer fijn contact, denkt mee en heeft onze vloer super mooi aangelegd in de aanbouw. Zeer tevreden!
  • Ingrid, Dongen
    Beoordeeld op 28 jan 2019
    tapijttegels leggen
    Prettig in de omgang, werkt netjes en zorgt dat hij alles ook netjes achter laat. Oneffenheden die hij tegen komt lost hij meteen op. Super blij met het resultaat en zeker aan te bevelen bij anderen.
  • Werkspot-gebruiker uit Velddriel
    Beoordeeld op 24 mrt 2018
    PVC leggen
    Vakmannen, netjes de vloer geegaliseerd en gelegd. Niks op aan te merken
  • michel, Den Hoorn
    Beoordeeld op 1 dec 2017
    vloer egaliseren en pvc stroken lijmen
    Geweldig! Stefan heeft onze beneden verdieping volledig geegaliseerd en onze pvc vloer gelijmd en gelegd. Het ziet er super strak uit en dat ook nog eens voor een hele schappelijke prijs! Een vriendelijke vakman met liefde voor het vak en dat is te zien aan het resultaat! Wij raden B&S design aan iedereen aan.
  • turgay, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 dec 2017
    Egaliseren
    heel goed, dik tevreden, goed communicatie en vakman. prettig in omgang. wat meerwerk erbij goed afgesproken
  • Sjan, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 21 okt 2017