B. Komen Bestratingen

B. Komen Bestratingen beoordelingen (115)

• Review door Frank , Amsterdam
    Beoordeeld op 4 apr 2024
    Bestrating: 20 m²; Oprit; Klinkers
    De eerste communicatie met Bert was snel en duidelijk. Zijn prijs was zeer redelijk en ook in de uitvoerdatum was hij zeer flexibel. De eerdere reviews met foto’s gaven vertrouwen om met hem in zee te gaan. Daarin zijn we zeker niet teleurgesteld. Bert en zijn collega zijn prettig in de omgang, werken hard en hebben keurig werk afgeleverd. Zonder enig probleem hebben ze ook nog een extra klusje erbij gedaan waardoor het voor hun best een lange werkdag werd. Wij kunnen Bert zeker aanraden!
  • Review door Gertjan Visser, Beverwijk
    Beoordeeld op 27 mrt 2024
    Bestrating: 40 m²; Tuin of Patio; Beton
    Bert reageerde snel en kon de klus ook snel uitvoeren. Bert denkt met de klant mee en levert vakwerk. Hij heeft 40m2 herbestraat en mijn terras ziet er weer strak uit. Ik kan Bert aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 21 mrt 2024
    Bestrating: 7 m²; Tuin of Patio; Klinkers
    Mooie klus uitgevoerd, vakkundig. Ert is ook behulpzaam, communicatief en komt afspraken goed na.
  • Review door Peter, Almere
    Beoordeeld op 20 mrt 2024
    Bestrating: 25 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Heel erg netjes uitgevoerd, nette mannen en alles volgens afspraak. Mijn referentie hebben ze. Volgende keer ga ik zeker weer naar Bert Komen 💪👌🚀
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandijk
    Beoordeeld op 19 mrt 2024
    Bestrating: 45 m²; Tuin of Patio; Klinkers, Tegels
    Netjes opgehoogd, tegels gelegd en de fundering voor de nieuwe schuur geplaatst. Flexibel en vriendelijk. Goede communicatie en een eerlijke prijs.
  • Review door Elco, Julianadorp
    Beoordeeld op 14 mrt 2024
    Bestrating: 15 m²; Tuinpaden; Tegels
    Top. Van te voren àlles besproken inclusief de prijs. Denken mee en helpen met oplossingen. Fijne en nette kerels. Voor een eventuele vervolgklus gaan we ze zeker weer benaderen. Voor een ieder die dit leest: ‘we bevelen ze van harte aan’!
  • Review door Alfons, Purmerend
    Beoordeeld op 8 mrt 2024
    Bestrating: 72 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Bij ons 1e gesprek hadden wij al meteen een goed gevoel dat we te maken hadden met een prima vakman, no-nonsens en ook een goede prijs. Gelukkig had Bert een week later al tijd om onze tuintegels te verhogen. In 20 jaar tijd, waren ze ongeveer 20 cm gezakt. In drie dagen heeft Bert onze tuin weer omgetoverd tot een mooie opgehoogd tuin, keurig afgewerkt. Over Bert zelf: Bert is een zeer goede vakman, werkt nauwkeurig in de afwerking en is als persoon een Topper! Bert, superbedankt, wij zijn zeer blij!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 21 feb 2024
    Bestrating: 22 m²; Oprit; Tegels
    Heren hebben perfect werk afgeleverd, afspraken nagekomen en denken graag mee. Ik zou ze zeker inzetten voor de volgende klus. Nogmaals bedankt!
  • Review door Barbara, Amsterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2024
    Tuin aanleggen: 30 m2; B. Pouwels
    Mijn terras was opnieuw aangelegd maar na verloop van tijd bleek de afwatering toch niet helemaal goed. Gelukkig is dat goed verholpen en is ook nog mijn schutting gerepareerd ter compensatie! Helemaal top!
    (Bewerkt op 11 feb 2024)