B en B Bouw

B en B Bouw beoordelingen (34)

• Review door Michel, Kloetinge
    Beoordeeld op 30 mrt 2012
    afhangen 2 binnendeuren
    Prima ervaring met dit bedrijf.
  • Review door Remco, Middelburg
    Beoordeeld op 2 jan 2012
    Vernieuwing Dakkapel
    Prima vakman!. Via werkspot in contact gekomen. Heeft bij ons de dakkapel aan de voorzijde vernieuwd (zijpanelen, boeideel en een gedeelte aan de voorkant voorzien van trespa en daarnaast het lood vernieuwd). We hadden ook last van een lekkage. Men heeft hier ook nog aandacht aan besteed, zonder dat hiervoor een prijs werd berekend. De dakkapel ziet er zeer netjes uit. De afwerking is zeer goed. Het contact was daarnaast ook prima. Al met al zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Middelburg
    Beoordeeld op 18 nov 2011
    Vervangen waterbord en lijst boegsel
    Goed werk afgeleverd, zeer snel en voor een goede prijs
  • Review door Jacco, Kapelle
    Beoordeeld op 7 nov 2011
    Plat dak afdak (nieuw) voorzien van EPDM
    Vriendelijke, vakkundige en meedenkende vakmensen welke binnen een paar uurtjes de klus hadden geklaard. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vrouwenpolder
    Beoordeeld op 26 nov 2010
    Levering/plaatsing Velux dakraam
    Dakraam laten vervangen door een kunststof Velux dakraam. Kon op speciaal verzoek eerder komen. Opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Prima vakman die goed werk heeft afgeleverd tegen een prima prijs!! Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Review door Marvin de Reuver, Middelburg
    Beoordeeld op 14 sep 2010
    Houten vloer vervangen voor betonnen vloer
    B&B Bouwbedrijf was keurig op tijd en hebben goed werk afgeleverd. De heren hebben de houten vloer keurig gesloopt en de gang netjes afgeplakt. Ze hebben niks beschadigd en de muren zijn ook nog in perfecte staat. Bijna geen afval en alles netjes weggewerkt. Derden waarmee zij werkten waren ook super en hebben goed werk afgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wolphaartsdijk
    Beoordeeld op 25 jul 2010
    Plaatsen Velux U04 solar
    Vlot gereageerd, op de afgesproken dag alles volgens afspraak geinstalleerd, vriendelijke vaklui.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Middelburg
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Schuurdak renoveren, Middelburg
    Keurig op tijd, volgens afspraak aan de klus begonnen. Nieuwe EPDM bedekking op het lekke schuurdak netjes aangebracht. Meegedacht over de oude bitumenlaag die er beter afgehaald kon worden. Helaas bleek er bij de eerst volgende regenbui een (hardnekkig verborgen) lek te zijn bij de regenpijp-aansluiting. Ze zijn direct de ochtend na mijn telefoontje langsgekomen om het euvel te verhelpen (tot tweemaal toe). Ondanks dat dit voor beide partijen vervelend was, hebben we dit keurig op kunnen lossen, prima service dus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Goes
    Beoordeeld op 15 mrt 2010
    2 velux dakramen plaatsen
    Ik heb alleen maar lovende woorden voor het uitvoeren van de opdracht.