Schilderwerk + goten vervangen + nieuwe regenpijp
Prima schilder, harde werker, goede prijs. Tevreden over het geleverde werk.Evan DorresteinHilversumEvan DorresteinDiverse klussen: aanleggen voordeurbel, radiatorknoppen, 2 urinoirs...
raadt vakman aanAV Service handelde snel en kundig. Het prettige is dat overleg altijd mogelijk is en er gezocht wordt naar de beste oplossing. Er waren zel…Lees meerHoutenDavid Jimminkplafond witten 40 m2
Netjes werk geleverd door een vakman die wist waar hij mee bezig was. Mijn grauwe/vieze plafond is weer wit geworden! Zeer tevredenraadt vakman aanVleutenRenee SnikRVS Rugwand gasfornuis demonteren en nieuwe plaatsen
AV service is een echte aanrader! Werkt de klus vakkundig af ; ik ben dik tevreden. Bedankt! Met vriendelijke groetenraadt vakman aanWoerdenE. MulderHerstel werkzaamheden na lekkage
- Prettig contact, betrouwbaar. - Netjes werzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken - Puin en afval netjes opgeruimd en afgevoerdraadt vakman aanAmsterdamPC GeervlietTrap +trappegat Verfen/verbeteren
Alles netjes en schoon achtergelaten. Kwam afspraken keurig na.raadt vakman aanUtrechtDaniel Kuiper