AULA isolatie

AULA isolatie beoordelingen (30)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 24 jul 2017
    Ventilatiegat WC door spouwmuur boren
    De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Perfect werk afgeleverd
  • Review door Alex, Hillegom
    Beoordeeld op 6 apr 2017
    Aanbrengen ventilatiekokers (renovatiekokers) voor ventilatie kruip...
    Ik ben bijzonder tevreden op de manier waarop Aula Isolatie deze klus heeft afgehandeld. De communicatie (bespreken werkzaamheden, maken van de afspraak, advisering) was helder en correct. Het aanbrengen van de roosters verliep snel en vakkundig. Alles weer keurig schoon achtergelaten. Ik kan op basis van deze klus Aula Isolatie van harte aanbevelen en maak zelf graag weer gebruik van hun diensten mocht dat nodig zijn.
  • Review door Lydia, Rijswijk
    Beoordeeld op 23 mrt 2017
    Plaatsen twee ventilatieroosters
    Ontzettend behulpzaam, professioneel en ook nog eens heel aardig! Hield zich netjes aan de afspraak, kwam op tijd (!) en belde half uurtje voor aankomst. Top!
  • Review door Marco, Noordwijk
    Beoordeeld op 5 feb 2017
    Spouwmuur isolatie
    Het is al even geleden dat Aula deze opdracht bij ons heeft uitgevoerd. Het is naar onze grote tevredenheid uitgevoerd. Je hebt direct een behaaglijker huis, en na een jaar zie je je gas rekening ook een behoorlijk stuk omlaag gaan...dubbele winst dus! Aula heeft in een dag is ons helehuis ( voorkant, achterzijde en zijmuur ) geïsoleerd.
  • Review door Steven, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 22 nov 2016
    Plaatsen van 4 ventilatiekokers naar kruipruimte
    Arie is volgens mij een goeie en betrouwbare vakaman. Van tevoren kreeg ik een duidelijke prijs voor de klus. We hadden ook afgesproken dat hij meer werk zou verrichten als dat nodig was. Arie heeft goed naar de situatie gekeken en beredeneerd en uutgelegd dat dat niet nodig was. Hij had hier wel de tijd voor en iemand anders had het misschien toch gedaan om exta te verdienen. Arie niet en dat spreekt heel erg voor hem. Daarnaast ook advies gekregen over isolatiewerk dat ik zelf van plan ben om uit te voeren. Kortom: erg tevreden!
    Beoordeeld op 9 sep 2016
    boren ventilatie gaten met muisroosters
    Zeer positief. Vakman heeft duidelijk kennis van zaken over de juiste oplossingen voor het plaatsen van de ventilatiegaten met de roosters. Tevens even gesproken over mogelijke andere isolatie werkzaamheden. Hierbij is hij goed op de hoogte van aanstaande/ bestaande subsidie regeling(en) die van toepassing zijn. Enige tip was dat er enkel en alleen een totaalprijs gegeven werd, zonder specificatie van kosten per ventilatie rooster en de voorrijkosten.
  • Review door Lisanne, Castricum
    Beoordeeld op 10 aug 2016
    Ventilatiegaten boren achtergevel
    Heldere en tijdige communicatie. Tijdens de werkzaamheden en in gesprek was Arie's vakkundigheid duidelijk. Hij heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd en de werkplek netjes achtergelaten. Al met al is AULA isolatie zeer aan te raden!