ArtiFlex Terrazzo
ArtiFlex Terrazzo
Beoordeling: 4.5 van 54.5519 reviews

Alle reviews (19)

 • Guido, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 mrt 2021
  Marmeren/Granito vloer: 8 m2; Installeren
  Zeer goede ervaring gehad. Dacht goed mee met wat we wilden en wat mogelijk was. Resultaat is ook erg mooi!
 • Annemieke, Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 nov 2018
  Terrazovloer
  Wesley en zijn collega's zijn zeer bekwame vakmensen. Bijzonder aardig, perfecte communicatie en denken in oplossingen. We zijn heel blij met het resultaat. Ik kan Artiflex van harte aanbevelen.
 • L, Utrecht

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 13 mrt 2018
  granitovloer in hal aanleggen
  Artiflex heeft een mooie terrazzovloer met bies in onze hal gemaakt en een oude terrazzovloer opgeschuurd en scheur gerepareerd. De communicatie verliep soepel en snel en de werkzaamheden zijn prima en volgens afspraak uitgevoerd. Ik beveel Artiflex zeker aan!
 • Huib, Tiel

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 14 feb 2018
  maken terrazzovloer
  Wesley Horn (Artiflex) heeft een prachtige terrazzovloer gemaakt in de hal van onze jaren 30 woning. Het is exact geworden wat we wilden. Echt vakwerk. Wesley komt zijn afspraken na, komt als hij zegt dat hij komt en laat alles netjes achter. Ik kan hem van harte aanbevelen aan iedereen die iets van Terrazzo wil laten maken. Bovendien is het ook nog eens een aardige kerel. Top!
 • Ernst, Rijswijk

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 jul 2014
  Herstellen en schoonmaken terrazzovloer
  De heren van Artiflex-Terrazzo hebben bij ons de vloer in de entree compleet schoongemaakt en hersteld. Ontbrekende stukken zijn aan hersteld en oude lijm- en andere resten zijn vakkundig verwijderd. Daarnaast is er een compleet nieuw stuk onder de trap in dezelfde kleur als de oude band gestort wat het totaal prachtig maakt. Erg prettig om mee te werken en een aanrader.
 • Marielys, Bennebroek

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 25 mrt 2014
  granieten badkamervloer polijsten
  Heel prettig om met Artiflex te werken. Ik heb een afspraak gemaakt en die is ook nagekomen. Ik hoefde nergens achteraan te zitten. Het is heel mooi geworden. Aardige vaklui, ik ben erg tevreden en kan Artiflex zeker aanbevelen.
 • Yan, Amsterdam

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 mrt 2014
  Opknappen terrazzo badkamervloer
  Artiflex Terrazzo heeft uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn badkamervloer ziet er weer als nieuw uit.