Arendse Parketrenovatie
Arendse Parketrenovatie
Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

Alle reviews (20)

 • Loes, Berkel-Enschot
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 9 mrt 2022
  Trappen: Bestaande trap renoveren; Gesloten trap gedraaid
  We moesten met spoed onze trap laten bekleden met Vinyl. Gelukkig had Michel nog een gaatje voor ons. In twee dagen heeft hij een prachtige trap gemaakt voor een mooie prijs. Michel is vriendelijk, behulpzaam en vakkundig.
 • Eric, Ledeacker
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 11 mrt 2021
  Vloeren: 18 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief eiken parket
  Michel is een echte vakman die zijn werk verstaat. Hij levert prima en netjes werk. De kleur is ook exact geworden wat ik graag wilde. Hij heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Communicatief sterk en goed werk voor een prima prijs. Dikke aanrader!
 • marius, Helmond
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 17 feb 2021
  Vloeren: 65 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
  Arendse Parketrenovatie is een kundig en sympathiek persoon. Een prima ZZP-er die met eigen machines, je vloer weer heerlijk op pimpt. Daarnaast werkt Arendse met SKYLT (https://www.skyltlak.nl ) producten. Dit geeft een super harde (PU) toplaag. het Skylt system, is wel meerprijs tov van olie systeem, maar de komende jaren ben je van alle onderhoud af. En als er een emmer water of glas wijn op valt, zie je daar niks van. :-) Afh van houtsoort ,kan kan je nog kleur nuances kiezen. prima deal met Michel.
 • Rombout, Nijmegen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 24 dec 2020
  Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
  Michel is een echte vakman die heel gedegen werkt en goed werk levert. Al bij de oriëntatie overtuigde hij door de juiste vragen te stellen. Hij heeft helemaal aan de verwachtingen voldaan. Mooi meegenomen dat hij communicatief goed is en een fatsoenlijke prijs vraagt. Aanrader!