Bekijk alle vakmensen

Antonio’s Installaties

Beoordeling: 5 van 5552 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Leiden
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Installatiebedrijf

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 83502572

Antonio Installaties heeft 8 jaar ervaring voor al uw klus op het gebied van Werktuigkundig Installaties in Leiden en bollenstreek. Antonio Installaties is een vriendelijke zelfstandige die gericht is op het service en vakkundig resultaten. Antonio installaties heeft sterk ervaring op het gebied van: Centrale verwarming, Boilers en vloerverwarming installaties tot aan de onderhoud. Water installaties in Keukens, toilet en badkamers tot aan buitenkranen. Riolering installaties, in alle ruimtes. Van PE tot aan PVC verbindingen en Hemelwaterafvoeren tot aan dakinstallaties en onderhoud. Opleiding is ontzettend belangrijk voor ons dus we blijven elke jaar omscholen. Natuurlijk hebben we alle diploma’s die nodig zijn voor voldoende kennis. Garanties geven wij altijd 3 jaar bij de installatie die door ons bevestigd is. Openingstijden van Ma t/m vrijdag 08:00 tot 17:30. Wij werken met kwaliteit materialen van de leveranciers in Nederland. Wij lossen al uw problemen en vervullen al uw wensen heel vakkundig.

Reviews (2)

 • Radiatioren plaatsen of vervangen: 1 radiator; Nieuwe radiatoren pl...
  raadt vakman aan
  Leiden
 • Cv installatie afgetapt, nieuwe radiator 2 pijp systeem aangesloten op bestaande cv leidingen en installatie gevuld en ontlucht.
  raadt vakman aan
  Antonio is een echte vakman. Snel en vakkundig een nieuwe radiator geplaatst in een ruimte zonder radiator. Nieuwe leidingen aangelegd op ee…
  Lees meer