Bekijk alle vakmensen

A&G Dakspecialist V.O.F.

Beoordeling: 4.4 van 54.45164 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Hedel
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Dakspecialist

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 69338159

A&G dakspecialist (Mededeling) Wij zijn gewoon geopend maar wegens de Corona uitbraak nemen wij als bedrijf voorzorgsmaatregelen voor onze werknemers en klanten. Onze werknemers geven geen hand en zullen handschoenen dragen. Bij overhandiging van de factuur zal er voldoende afstand zijn tussen werknemer en klant. Wij zullen de genomen foto’s van de uit te voeren of opgemerkte gebreken aan de klant toesturen zodat deze ze veilig op de eigen telefoon kan bekijken . (Bedankt voor uw medewerking) Alvast dank A&G dakspecialist bedrijf gespecialiseerd in vele facetten van het dak Onze deskundigen werken volgens de daartoe behorende normen en waarderingen op hun vakgebied. onze werkzaamheden bestaan uit : Platte daken bitumen Dakrenovatie Dak vernieuwing Dakinspecties Dak lekkages Dakisolatie Dakgrind verwijderen Lood/vervanger impregneerwerk gevel reinigen (stoomcleaning) Dak reiniging hoge druk Dak coating (fabriekslaag aanbrengen) Dakgoot coating zink Wij geven altijd een goed onderbouwd advies zodat u een goede indicatie heeft van de uit te voeren werkzaamheden en kosten.(let op ! Mochten wij een prijs opgeven zonder bezichtiging ,dan betreft het hier een richtprijs wij zijn hier niet aan gebonden.Mocht de situatie terplaatse anders zijn dan in uw opdracht omschreven dan dient u rekening te houden met meerwerk.Meerwerk wil zeggen alles wat niet bij het overeengekomen werk hoort. Dit kan inhouden dat het op uurbasis gaat á €40,- ex. Btw . Of er vind een prijsverhoging plaats. Dit wordt wel duidelijk aan u vermeld en overlegd het kan ook zijn dat meerwerk nodig is dat tijdens de werkzaamheden naar voren komt ook dit zal aan u vermeld worden. Deze tekst geldt alleen indien van toepassing en ter verduidelijking om misverstanden te voorkomen.) Op al onze werken zit standaard 5 of 10 jaar garantie(mits anders overeen gekomen)

Portfolio

Reviews (164)

 • Dakrenovatie: 36 m2; Dakbedekking vervangen; Puntdak
  raadt vakman aan
  AG is ter plekke komen kijken voor nieuwe dakbedekking voor mijn houten tuinhuis. Ze gaven eerlijk advies om deel van onderliggende dakplat…
  Lees meer
  Ravenstein
 • Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Puntdak
  raadt vakman aan
  Schalkwijk
  Ande Smith
  Het dak ligt er netjes op het opruimen en de communicatie is niet vlekkeloos verlopen. Alle afspraken zijn nagekomen. En ja we hebben 2 weken werk in 1 week gestopt ivm achterstand en leveringen die wat langer duurden ivm Corona. Dan gaat er weleens wat mis Jammer dat jullie het zo ervaren hebben. We hebben gratis extra meerwerk geleverd dit wordt dan snel vergeten.(helaas)
 • Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
  raadt vakman aan
  Oosterhout
  Corne van de Weijer
Bekijk alle reviews