90 graden

90 graden beoordelingen (12)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 17 jul 2021
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair plaatsen, Aanschaf...
    Hij heeft precies gedaan wat wij wilden en meer. Douchebak en -wand verwijderd, tegels bij de douche vervangen en douchebak en -wand teruggeplaatst. Heeft ook de tijd genomen om, tijdens het drogen van de muur, de douchewand te reinigen. Alles was weer schoon en netjes achtergelaten en de lekkage die we hadden is verholpen.
  • Review door Machteld, De Bilt
    Beoordeeld op 5 feb 2018
  • Review door Gerrit, Amersfoort
    Beoordeeld op 24 feb 2017
    Voegen badkamer repareren
    Uitstekende vakman, die ik van Harte kan aanbevelen.
  • Review door Lana, Amersfoort
    Beoordeeld op 21 nov 2016
    Badkamer lekkage afvoer vervangen + tegelen
    Een lekkage die door een muur die er al +30 jaar staat niet zichtbaar was, kwam aan het licht doordat we muur hadden weggehaald (was een dichte keuken, wij wilde een open keuken) Aantal mensen laten kijken maar durfde het niet aan. Daniel wel! Hij durfde het aan om het plafond open te breken zodat de badkamer bespaard en zo de lekkage te maken. Nadat de eerste lekkages gemaakt waren kwamen er nog meer aan het licht, ook dat netjes open gebroken, gemaakt en daarna weer dicht gemaakt. Wat een fantastisch werk geleverd. Nadat het gedroogd was glad gestuukt en daarna is eroverheen geverfd, niets meer te zien en onze badkamer is heel gebleven! Wij zullen hem voor nog een andere klus vragen! Aanrader, top werk geleverd :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 26 mei 2014
    Herstel trap
    Het herstellen van de trap (verwijderen van oude vloerbedekking- en lijmresten) en schilderklaar opleveren is prima uitgevoerd door 90 graden. Binnen de afgesproken tijd en met behulp van de juiste machines(afzuigen stof tijdens schuren) waardoor het huis geen grote stofboel werd. Prima werk!
  • Review door nicky, Nieuwegein
    Beoordeeld op 12 mei 2014
    plafon witten
    beste daniel er is perfect werk geleverd een aanrader voor iedereen gr n ockeloen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 5 mei 2014
  • Review door Erik, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 feb 2014
    Ligbad plaatsen
    Daniël heeft onze badkamer een mooie upgrade gegeven. De klus is binnen korte tijd zeer vakkundig uitgevoerd. Afspraken zijn snel en nauwkeurig nagekomen en er is goed rekening gehouden met ons gezin. Zo konden we tijdens de verbouwing de badkamer blijven gebruiken.