4umeubels
4umeubels
Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

Alle reviews (17)

  • Esmee, Arnhem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 7 okt 2020
    Meubels maken: 1 meubel; Wasmachine/ opberg kast
    4umeubels heeft bij ons een kast op maat gemaakt voor onder de trap en zijn super blij met het resultaat! Dacht vanaf het begin goed mee, heel prettig in communicatie en heel betrouwbaar!
  • Marleen, Arnhem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 30 jun 2020
    Meubels maken: Wandkast
    Remco krijgt wat ons betreft 5 sterren op alle onderdelen. Hij reageert snel, heeft veel vakkennis en draagt zelf slimme oplossingen/mogelijkheden aan. Remco komt langs om in te meten en materialen te laten zien. Maar we waren ook altijd welkom op zijn werkplaats om voorbeelden te komen bekijken, of de vooruitgang van de kast te zien. Wij gaan Remco zeker nog benaderen voor toekomstige opdrachten! Kostas en Marleen
  • Chantal, Arnhem
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 2 mei 2020
    Meubels maken: 1 meubel; Wandmeubel
    Remco heeft voor ons een hele mooie kast gemaakt. We hadden zelf al een tekening gemaakt en Remco heeft deze voor ons uitgewerkt. We zijn er super blij mee!
  • Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 20 mei 2019
    Meubels maken: 1 meubel; Trapkast
    Voor de open trap in ons nieuwe huis is een prachtige trapkast gemaakt. Helemaal naar wens, keurig netjes, veel ruimte en voor een mooie prijs. Deze vakman is een aanrader!
  • an, Westervoort
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 5 mrt 2019
    2 roomdividers op maat
    Super mooie roomdividers op maat laten maken. Geeft goed advies, werkt netjes, makkelijk in contact en prachtige kasten afgeleverd! Absoluut aan te raden!
  • Charlotte, Velp
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 31 jan 2019
    Wandkast op maat woonkamer
    Zeer prettig contact en een advies op maat. Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Remko en het fantastische eindresultaat.
  • Familie Van Wijk
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 jun 2018

    Het maken van schuifdeuren in de bij keuken

    De ervaring met 4umeubels was en is nog steeds zeer goed. Remco's werk is uitstekend en professioneel. We kunnen hem bij iedereen aanbevelen. In een woord top. We zijn zeer tevreden.
  • Thomas, Valburg
    Beoordeling: 5 van 5
    Beoordeeld op 4 jun 2018
    Tuintafel 220x100 kloostertafel
    Remco is een vakman en werkt zijn producten tot in detail af. Daarnaast is hij zeer flexibel en denkt met de klant mee. Zeker aan te raden!