4umeubels
4umeubels
Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

Alle reviews (17)

 • Esmee, Arnhem
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 okt 2020
  Meubels maken: 1 meubel; Wasmachine/ opberg kast
  4umeubels heeft bij ons een kast op maat gemaakt voor onder de trap en zijn super blij met het resultaat! Dacht vanaf het begin goed mee, heel prettig in communicatie en heel betrouwbaar!
 • Marleen, Arnhem
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 30 jun 2020
  Meubels maken: Wandkast
  Remco krijgt wat ons betreft 5 sterren op alle onderdelen. Hij reageert snel, heeft veel vakkennis en draagt zelf slimme oplossingen/mogelijkheden aan. Remco komt langs om in te meten en materialen te laten zien. Maar we waren ook altijd welkom op zijn werkplaats om voorbeelden te komen bekijken, of de vooruitgang van de kast te zien. Wij gaan Remco zeker nog benaderen voor toekomstige opdrachten! Kostas en Marleen
 • Chantal, Arnhem
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 2 mei 2020
  Meubels maken: 1 meubel; Wandmeubel
  Remco heeft voor ons een hele mooie kast gemaakt. We hadden zelf al een tekening gemaakt en Remco heeft deze voor ons uitgewerkt. We zijn er super blij mee!
 • Werkspot-gebruiker uit Ede
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 20 mei 2019
  Meubels maken: 1 meubel; Trapkast
  Voor de open trap in ons nieuwe huis is een prachtige trapkast gemaakt. Helemaal naar wens, keurig netjes, veel ruimte en voor een mooie prijs. Deze vakman is een aanrader!
 • an, Westervoort
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 mrt 2019
  2 roomdividers op maat
  Super mooie roomdividers op maat laten maken. Geeft goed advies, werkt netjes, makkelijk in contact en prachtige kasten afgeleverd! Absoluut aan te raden!
 • Charlotte, Velp
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 31 jan 2019
  Wandkast op maat woonkamer
  Zeer prettig contact en een advies op maat. Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Remko en het fantastische eindresultaat.
 • Familie Van Wijk
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 jun 2018

  Het maken van schuifdeuren in de bij keuken

  De ervaring met 4umeubels was en is nog steeds zeer goed. Remco's werk is uitstekend en professioneel. We kunnen hem bij iedereen aanbevelen. In een woord top. We zijn zeer tevreden.
 • Thomas, Valburg
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 jun 2018
  Tuintafel 220x100 kloostertafel
  Remco is een vakman en werkt zijn producten tot in detail af. Daarnaast is hij zeer flexibel en denkt met de klant mee. Zeker aan te raden!