plafondplaten plaatsen, wand plaatsen.

Opdrachtnummer:
995856
Type klus:
Overige klussen
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

In de garage van 3.60 bij 6 meter wordt een slaapkamer gemaakt. De vloer is al geisoleerd. Er moet een wand geplaatst worden van 2.60 lang. Er moeten gipsplaten op het plafond aangebracht worden. (Dit materiaal is al aanwezig) Verder eventueel het plaatsen van een radiator (vervanging) en het aanleggen van elektra.

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van J. van Niel

13-01-2013

Wij hebben het gevoel dat Marcel de juiste man was om deze opdracht uit te voeren. Hij heeft ons ontzorgd, heeft uitstekend werk geleverd, was steeds volgens afspraak aanwezig en ook nog flexibel. De uurprijs is niet de laagste maar de inzet en kwaliteit maakt het meer dan goed. Ook heeft hij heel redelijk de uren gerekend en heeft geen reiskosten gerekend.
Marcel heeft behalve plafondplaten en wanden ook de elektra aangelegd een wand verstevigd om bevestiging van een zware radiator mogelijk te maken. Alles was keurig netjes afgewerkt. Steeds in goed overleg met ons.
Wij kunnen deze vakman van harte aanbevelen.

Reactie van Tak & Delning:

03-02-2013

Joyce & Carl bedankt voor de referentie en de gastvrijheid met warme chocolademelk met marshmallows :-) ! Veel plezier met de nieuwe slaapkamer en graag tot een volgende keer.
Inmiddels de boeidelen gedeeltelijk vervangen van een vakantiewoning en een bestaande trap verstevigd en een leuning aangebracht. Dank daarvoor.