Plaatsen en stucen binnenwanden

Opdrachtnummer:
896624
Type klus:
Binnenwand plaatsen
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

1. Plaatsen en stucen van tussenwand met opdekdeur:
Tussenwand bevindt zich op zolderkamer (2de verdieping). Als afscheiding tussen slaapkamer en overloop moet een tussenwand worden geplaatst. Tussenwand moet aan bovenzijde aansluiten op bestaande houten spant. Dikte spant 55 mm. Tussenwand op te bouwen met blikken profielen, isolatiemateriaal (steenwol of vergelijkbaar), gipsplaten aan beide zijden. E.e.a. in overleg. Geluidsisolatieband tussen betonnen vloer en blikken profiel aanbrengen.
Plaatsen van dichte opdekdeur in vuren kozijn in de tussenwand. Opdekdeur: H x B = 201.5 x 83 cm. Deurbeslag is aanwezig behalve paumelle scharnieren. Naden van gipsplaat voorzien van gaasband. Voorstrijken van gipsplaten, indien nodig op basis van ervaring. Aanbrengen Rotband en geheel vlakmaken van beide zijden van de tussenwand. Plaatsen van 1x dubbele inbouw wandcontactdoos en 1x opbouw combinatiedoos van schakelaar en enkele wandcontactdoos. Dubbele wandcontactdoos, schakelaar/enkele wandcontactdoos, bruine, blauwe en zwarte draad zijn reeds aanwezig. Elektriciteitsdraden zijn al voorbereid vanuit de spant. Materialen (gedeeltelijk) en gereedschap zelf mee te nemen. Oppervlakte 14 m2.

2. Stucen van betonnen binnenmuur:
Binnenmuur bevindt zich op zolderkamer (2de verdieping). Oppervlakte 14 m2. Aanbrengen Rotband en geheel vlakmaken van de betonnen binnenmuur. Eindresultaat moet geschikt zijn voor aanbrengen van latex muurverf. Materialen (Rotband, stucloper) en gereedschap zelf mee te nemen.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Tak & Delning

Bekijk profiel

Review van Gerald Oving

15-09-2012

Goede vakman, samenwerking met kundige stucadoors.

Reactie van Tak & Delning:

15-09-2012

Gerald & Ira, bedankt voor de reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en succes met de zolder. Groetjes Marcel

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen