ramen vervangen door dubbel glas en kantel/kiep

Opdrachtnummer:
662912
Type klus:
Glas zetten of vervangen
Aantal ramen:
10
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Beschrijving (zie tekeningen en foto's voor details)

Voorzijde: vervangen 6 dubbele en 2 enkele schuiframen in woonkamer en slaapkamer met enkel glas door dubbel glas met kant/kiep-systeem. Hierbij moet het oorspronkelijk aangezicht behouden blijven (roedeverdeling).

Achterzijde:
2 Ramen (achterkamer links en keuken) vervangen enkel glas door dubbel (monumenten) glas. Het houtwerk van de ramen kan behouden blijven.
Glaswerk in 2 deuren (achterkamer links en keuken) vervangen door monumentenglas
2x dubbele openklappende deuren (achterkamer midden en woonkamer achter) vervangen door deuren met dubbelglas. Indien mogelijk deuren behouden en alleen monumentenglas plaatsen.

Het oorspronkelijke aangezicht moet behouden blijven
Kozijnen hoeven niet vervangen te worden.
Alles in hout uitvoeren incl schilderwerk.

De klus is uitgevoerd door Spitsbouw

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-01-2012

Ilja Spits heeft de hele voor- en achtergevel van onze woning voorzien van dubbelglas, inclusief het vervangen van de houten ramen met roedeverdeling, met behoud van het originele aanzicht van onze woning uit 1920. Ook zijn er dubbele tuindeuren vervangen. Ilja werkt erg netjes en vakkundig, en het resultaat is prachtig. Het is flexibel en prettig afspraken maken met hem, en Ilja denkt mee in het vinden van oplossingen (zo bedacht hij een oplossing om toch openslaande bovenlichten te maken, binnen de originele raamverdeling). Wij zouden iederenen hem van harte aanbevelen.