Badkamer: 4 m²; Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels,...

Opdrachtnummer:
4899860
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie, Uitbreiding, Vervangen meubels, Vervangen sanitair
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Watervoorziening, Bad, Douche, Wastafel, Toilet, Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Radiator(en)
Oppervlakte badkamer (in m²):
4
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

De foto's zijn zoals de badkamer moet worden.
in het verlengde van de badkuip, moet een muurtje worden afgebroken ( 115 x 2240 ) en een meter ( 100x115x2240 ) worden aangebouwd om de badkuip in te passen. In de aangebouwde muur, komt een 2 glasblokken brede muur tot het plafond , de rest moet dan gemetseld en betegeld worden in het patroon zoals hieronder beschreven.
Tegels zijn al aangeschaft. onderkant rondom blauwe tegels ( 10x30 ), dan erboven rondom Portugese siertegeltjes ( 5x15 ) en de rest van de badkamer witte tegels( 31x61 ).
Op de vloer komen tegels in houtmotief ( 30x1200 ).
Nu staat er in de badkamer nog een kleine geiser voor het warme water, deze moet vervangen worden door een badgeiser, Toilet moet worden vervangen door een hangtoilet. De verwarmingsradiator moet worden vervangen door een badkamerradiator. En de wastafel voor een nieuwe wastafel met kast , mengkraan en spiegel.
Ik zou eventueel een helpende hand kunnen bieden met het slopen van de muur, uiteraard in overleg.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Bouwmeester Abasov

Bekijk profiel

Review van Anoniem

28-09-2022

We zijn blij dat we Elshad (Bouwmeester Abasov) en zijn team hebben ingeschakeld bij de renovatie van onze badkamer! Op vrijdag contact gehad, op zaterdag de plannen besproken en op maandag kon er al meteen gestart worden de werkzaamheden! Harde werkers, vriendelijk, afspraken nagekomen, betrouwbaar, meedenkend, professioneel! De laatste dag van de werkzaamheden hebben ze, als kers op de taart, ook nog de bad -kamer en de rest van het huis gepoetst, wow wat een service! Onze badkamer is nu echt het mooiste plekje in huis. E&E

3 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten