Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair plaatsen

Opdrachtnummer:
4710878
Type klus:
Sanitair plaatsen of vervangen
Type klus:
Sanitair plaatsen
Soort sanitair:
Douche
Waterleiding aanpassen:
Ja
Verplaatsen afvoer:
Nee
Vloerverwarming aanwezig:
Ja
Soort toilet:
Hangend
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Werkzaamheden:
- Aansluiten inbouw wc reservoir;
- Inbouwen doucheset in badkamer.
- Inbouwen wastafel kranen in badkamer.

De waterleidingen staan reeds op de juiste plek, maar moet wellicht verlengd worden.

De klus is uitgevoerd door HashtagLeatech

Bekijk profiel

Review van Anoniem

30-04-2022

Mingus heeft mijn badkamer volledig verpest. De waterleidingen zijn goed aangesloten, maar de inbouwkranen hangen scheef, zijn niet waterpas en de inbouwdoucheset is ondersteboven geinstalleerd. Hij heeft eigen beunhaas oplossingen bedacht in plaats van het volgen van de installatievoorschriften van de producten.

Vermijd deze gast voor precisiewerk, maar voor simpele waterleidingen aansluiten verder prima.

Heeft mij verder geblokkeerd toen ik vroeg of hij langs kon komen om het werk te corrigeren en is niet meer bereikbaar. Onbetrouwbare persoon die zijn werk absoluut niet goed uitvoert. Verder prima gast met een goed hart.

Mingus, als je dit leest, bel me zo spoedig mogelijk. Ik probeer anders via Werkspot in contact met je te komen. Hoe je de badkamer hebt achtergelaten is onacceptabel. Inclusief de olievlekken op mijn nieuwe parkeerplek!!!!!!

Reactie van HashtagLeatech:

01-05-2022 (Bijgewerkt: 01-05-2022)

Deze klant,is de eerste en de laatste persoon die denkt dat je op de 1e rij kan zitten voor 1 euro,het is vervelend als men denkt je me kunt kopen met je EGO,en als je klaar bent(ruim 11uur gewerkt,met allerlei handelingen wat niet afgesproken was) je vervolgens eerst een veer in je reet krijgt en vervolgens na 2 dagen(in 2 dagen kan er heel veel gebeuren) via de App niet eens bellen,om me

te ruïneren met allerlei argumenten,(zie hier boven is het bewijs hoe iemand met 2maten meet)je bent het niet waard om me woorden vuil te brengen sorry hoor maar dit zegt meer over de klant dan over mij,eerlijkheid duurt het langst ...succes ....

Vergelijkbare opdrachten