Lekkage: Lekkend dak

Opdrachtnummer:
4601291
Type klus:
Lekkage verhelpen
Locatie van de lekkage:
Slaapkamer(s)
Oorzaak van de lekkage:
Lekkend dak
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Gezocht: dakdekker voor bitumen.
Betreft een woning met opbouw (2-3 jaar oud), de buren aan de kant van de lekkage hebben een plat dak, dus de plek is goed toegankelijk.

*Update*, met kit is een spoedreparatie uitgevoerd. Het probleem is hoogwaarschijnlijk een zwakke plek bij de daktrim t.p.v. de opbouw. De aansluiting met de opgaande gevel t.p.v. de daktrim moet vernieuwd worden en vochtwerend gemaakt.

Eventueel kunnen foto's van de constructie van dakopbouw en pre-existente situatie overlegd worden.

6 bijlagen

De klus is uitgevoerd door D.H.G, Dienstverlening Het Gooi

Bekijk profiel

Review van Tim Labeur

08-03-2022

We hebben met Pascal contact opgenomen in verband met lekkage aan ons dak. Gezien er een aantal stormen op komst waren, was er enige haast mee gemoeid. Een andere reparateur had hiervoor al een 'spoedreparatie' verricht, maar zonder succes. Pascal kon op korte termijn komen, heeft meteen een nieuwe reparatie verricht die beter was dan de vorige. Helaas hield daarna het positieve aspect op:

Ook zijn reparatie bleek onvoldoende: we hielden lekkage. Meerdere pogingen (>7 belletjes op verschillende dagen) om mee te denken over een definitieve oplossing, opnieuw een afspraak te maken, of duidelijk overzicht van de door hem uitgevoerde reparaties, bleken teveel gevraagd. Pascal nam simpelweg niet meer op. Berichten bleven onbeantwoord. Waarschijnlijk was er voor hem werk zat na de stormen, maar we voelden ons in de steek gelaten.

Vergelijkbare opdrachten