Vloeren: 73 m²; Vloer schuren; Grenenvloer

Opdrachtnummer:
4557684
Type klus:
Vloer schuren, oliën of lakken
Type klus:
Vloer schuren
Soort vloer:
Grenenvloer
Kamers:
Grenen vloer
Grootte van de vloer (m²):
73
Schade:
Krassen, Vlekken
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Eind februari krijg ik de sleutel. Als het kan wil ik het in maart geschuurd hebben. Zodat ik eind maart kan verhuizen. De vraag is wat gaat dit kosten? Het is beneden verdieping en twee slaapkamers boven. Totaal 73m2.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Green Ash vloeren en meubelen

Bekijk profiel

Review van Zinzy Kuijl

10-03-2022

Alex heeft mijn vloer geschuurd. Ik heb respect voor hem hoe hij de klus heeft uitgevoerd. Hij is een harde werker en heeft perfect resultaat geleverd. Het was de eerste keer voor mij dat ik überhaupt iemand heb ingeschakeld voor een klus. Hij is ontzettend prettig, houd zich aan de afspraken en ik had geen prettiger persoon kunnen wensen als Alex 🙏🏻. Hij is betrouwbaar, respectvol, eerlijk, houd zich aan afspraken. Ik zou hem zo weer vragen als er iets moet gebeuren. Heel prettig persoon. Ik kon hem ten alle tijden vragen stellen en hij besteedde aandacht hieraan.

Ik vond het een goede prijs voor wat hij bij mij gedaan heeft. Aangegeven dat het zoveel werk was dat ik snap als het iets duurder uitvalt. Hij bleef bij de prijs die we hadden afgesproken. Dat kon ik waarderen.

Gerelateerde vakmannen