Waterleiding en riolering: Leiding(en) verplaatsen; Toilet, Wastafe...

Opdrachtnummer:
4544765
Type klus:
Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Leiding(en) verplaatsen
Onderdeel:
Toilet, Wastafel of gootsteen
Kamer(s):
Toilet
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Wij willen de toiletruimte onder handen nemen. Op 18 januari wordt er een nieuw, hangend toilet geleverd.

In eerste instantie gaat het om het wegwerken van de afvoerbuis van de fontein zoals op de foto te zien is. Indien er ook ruimte is om het nieuwe toilet te installeren, is dit bespreekbaar. In de week van 17 januari is er ruimte om de klus uit te voeren, daar ik vrij ben van werk.
Indien u de klus in deze week kan klaren, en u de kosten van de klus kan beperken tot onder de maximaal €450, kom ik graag met u in contact.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door RJA Techniek

Bekijk profiel

Review van Anoniem

15-01-2022

Qua communicatie was Richard prima. Belde altijd netjes om wat door te geven. Qua betrouwbaarheid? Oordeel zelf:

Een dag voor de afspraak om de offerte op te maken, verplaatst hij deze van de middag naar de ochtend. Agenda omgegooid, maar ging lukken. Een uur voor de afspraak belt hij op om aan te geven dat het 'vandaag niet gaat lukken'. Natuurlijk baalde ik omdat de klus de week erna uitgevoerd zou moeten worden. Nadat ik dat verteld had, zei Richard dat hij daar sowieso geen tijd voor had, terwijl dit toch echt in de beschrijving van de opdracht stond. Vanzelfsprekend dus de klus niet laten uitvoeren door RJA Techniek. Jammer, maar helaas.

Reactie van RJA Techniek:

18-01-2022

Beste meneer T,

Het spijt mij dat het zo gelopen is en dat dit uw gevoel is na onze communicatie. Het is inderdaad mijn fout dat ik niet goed heb gelezen dat het dezelfde week uitgevoerd moest worden. Ik ga altijd even langs om te kijken naar de klus, dit doe ik gratis en dat zou ook bij u plaatsvinden. Ik heb die week een warmtepomp geplaatst bij oudere mensen en die deed het niet goed. Daar deze mensen in de kou zaten wilde ik deze mensen als eerst helpen. En heb daarom onze afspraak verplaatst. Nogmaals mijn excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,
Richard

Gerelateerde vakmannen