Groepenkast installeren of vervangen: Reparatie / storing verhelpen

Opdrachtnummer:
4541298
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Reparatie / storing verhelpen
Huidig aantal groepen:
7
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Wij hebben deze woning afgelopen maand gekocht. Er zijn 7 groepen aanwezig. In de proviand kast (hal/entree), en schuur ( buiten), is opeens geen enkele stroom. Enkele weken geleden "flikkerden" de verlichting..maar opeens is er helemaal geen spanning meer. Niet in de stopcontacten...niet in de verlichting.

Ik heb, zover ik kan, alles doorgemeten. Andere verlichting geprobeerd..met spanningszoeker de kroonsteentjes en stopcontacten/ bedrading gecontroleerd...maar niks. De aardlekschakelaar staat wel omhoog. Het gaat hier waarschijnlijk om groep 5 t/m 7. Waar ook de hal/entree onder valt. Hier is wel gewoon stroom.

Er is vorig jaar een 'groepenverklaring' afgegeven door een bedrijf...dit was in opdracht van de woningbouw. Hier staan 7 groepen omschreven, maar bij 5 en 7 staat niets omschreven. Contact gelegd met bedrijf, maar kunnen niets doen. Wij hebben de woning overgekocht van de woningbouw.

Dit willen we zsm gecontroleerd hebben, al dan niet gerepareerd. Het lijkt me niet veilig, en we hebben gewoon deze stroompunten nodig.

De klus is uitgevoerd door AsK-Elektro

Bekijk profiel

Review van Arjen Peterse

10-01-2022

Vriendelijke jongen en zeer beleefd. Hij belde al binnen 10 minuten na het plaatsen van de opdracht. We konden direct een afspraak maken voor dezelfde dag in de middag, en was bereid geheel vrijblijvend te komen kijken wat er aan de hand was.

Na de voorinspectie gaf hij aan dat hij gelijk het probleem kon aanpakken..en na duidelijke afspraken is hij aan het werk gegaan. Na ongeveer 1,5 uur was hij klaar en hebben we weer elektra!

Super service. Snel en klantgericht. Iets meer betaald dan ik had verwacht, maar wel logisch qua materiaal en btw.

We bellen AsK-Elektro zeker weer , mochten we problemen hebben.

Gerelateerde vakmannen