Keuken Demontage: L-vorm; Aanrecht, Gootsteen, Vaatwasser,...

Opdrachtnummer:
4532133
Type klus:
Keuken (de)monteren en plaatsen
Vorm keuken:
L-vormige keuken
Werktekening beschikbaar:
Nee
Apparaten:
Aanrecht, Gootsteen, Vaatwasser, Magnetron, Fornuis, Koelkast, Afzuigkap, Achterwand aanrecht
Soort keuken:
Op maat gemaakt
Waterleiding aanpassen:
Nee
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

- Demonteren/verwijderen complete keuken in L-opstelling (zie foto’s) inclusief alle (inbouw-) apparatuur (elektrische kookplaat, afzuigkap,koelkast, combimagnetron, vaatwasser), keukenkastjes, bovenkasten, werkblad, tegels etc. in een appartement
- Bestaande afvoeren/elektra/leidingen afsluiten/afdoppen
- Alle onderdelen van de complete keuken (kastjes, apparatuur, tegels etc.) inclusief alle puin dienen door de vakman afgevoerd te worden (er is een lift aanwezig)
- Graag een all-in offerte voor het verwijderen van de complete keuken incl. alle (inbouw) apparatuur, het werkblad en de tegels + het afsluiten/afdoppen van de bestaande afvoeren/elektra/leidingen + het afvoeren van alle onderdelen van de complete keuken en alle daarbij komende puin/afval door de vakman
- Uitvoering is op zeer korte termijn mogelijk

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Timo.smit

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-01-2022

Timo heeft razendsnel contact opgenomen met een duidelijke (en tevens concurrerende!) prijs en zou al na een paar dagen de klus kunnen komen uitvoeren. Omdat wij hem hadden gevraagd of hij ook meteen een ander klusje voor ons kon uitvoeren is hij van tevoren langsgekomen om de situatie te bekijken. Diezelfde dag is er nog een aangepast voorstel gedaan en heeft hij alles geregeld om beide klussen efficiënt uit te kunnen voeren.
Op de dag zelf waren de heren op tijd aanwezig en hebben zij beide klussen naar wens uitgevoerd, alle bijkomende afval/puin afgevoerd en de woning netjes achtergelaten.
Ze zijn daarnaast ook erg prettig in de omgang en de communicatie verliep dan ook van begin tot eind soepel.

Al met al zijn wij erg tevreden en kunnen wij Timo zeker aanbevelen!

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen