Riolering en afvoer: Rioollucht in huis, Controleren / preventief s...

Opdrachtnummer:
4528568
Type klus:
Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen
Soort probleem:
Rioollucht in huis, Controleren / preventief schoonmaken riool
Kruipruimte toegankelijk:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Hallo, ik woon in een appartement met op 4 plekken toegang tot de riolering (keuken, washok, badkamer en toilet). Sinds enkele weken hangt er een rioollucht in huis en loopt de afvoer van de douche niet goed meer door. Ik heb zelf al diverse dingen geprobeerd zoals chemische afvoerontstoppers, maar dit helpt niet. Graag jullie advies en een prijsopgave.

De klus is uitgevoerd door RvWRiool

Bekijk profiel

Review van Anoniem

04-01-2022

Snelle communicatie gehad en een vrijblijvende afspraak voor de inspectie. Tijdens de inspectie is de oorzaak achterhaald en is direct een scherpe prijs neergezet. Doordat de prijs zo scherp was direct de verstopping laten verhelpen. Er wordt gebruik gemaakt van professionele apparatuur en er wordt netjes en secuur gewerkt. Ook werd er niet geschroomd om wat extra te doen (lade uit de kast halen en weer terug plaatsen).

Daarnaast ook uitleg gekregen over hoe in de toekomst om te gaan met de afvoeren voordat er op vakantie wordt gegaan. Tevens is laten zien wat het resultaat is van het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen en is aangegeven waarom het gebruik hiervan afgeraden wordt.

Al met al een goede vakman die weet wat hij doet en snel je probleem verhelpt. Er wordt ook garantie gegeven op het werk en een bon opgesteld en de financiële afhandeling kon snel middels een 'tikkie' worden gedaan.

Gerelateerde vakmannen