Stucen: 18 m² wanden; Slaapkamer(s)

Opdrachtnummer:
4523919
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Slaapkamer(s)
Te stucen muren (m²):
18
Te stucen plafonds (m²):
0
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

De klus betreft het behandelen van twee verschillende wanden (in twee verschillende kamers). Eén van de wanden moeten voorzien worden van spachtelputz. Die wand is 2,5m hoog en 3,68m lang. Die wand was al deels voorzien van spachtelputz, voor het mooiste resultaat graag de hele wand aanpakken (loszittend spachtelputz van de oude laag zal ik zover mogelijk verwijderen).


De andere wand is 2,5m hoog en 2,32m lang. Die wand moet strak gestukt worden (dus geen spachtelputz). Die wand heeft hier en daar nog een stukje glasvezelbehang zitten, ook dat zal ik zover mogelijk verwijderen.

De situatie is nu zoals op de foto's. Nadat er nog twee inbouwdozen zijn aangebracht (t.b.v. stopcontacten), zijn de wanden gereed voor het stucwerk.

Qua datum om de klus uit te voeren gaat de voorkeur uit naar binnenkort. Tot en met woensdag 5 januari zou evt. uitkomen. Hoe eerder hoe beter wat mij betreft.

Mocht je interesse hebben, dan graag een prijsopgave (inclusief alle kosten) en een eventuele datum waarop je de werkzaamheden zou kunnen uitvoeren.

Ik zie graag uit naar de reacties.
Alvast bedankt!

7 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Mert Klussenbedrijf

Bekijk profiel

Review van Sander Zuyderduyn

05-01-2022

De klus is prima uitgevoerd. Mert is een erg aardig persoon welke ook duidelijk communiceert. Bij een eventuele volgende stucwerk klus zou ik hem weet vragen.

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen