Binnenschilderwerk: 1 trap; Trapgang(en)

Opdrachtnummer:
4520711
Type klus:
Binnenschilderwerk
Objecten / oppervlakten:
Trappen
Ruimtes:
Trapgang(en)
Te schilderen muren (m²):
0
Aantal m² plafond:
0
Aantal trappen:
1
Conditie van het oppervlak:
Goede staat zonder beschadigingen
Kleur van de nieuwe verf:
Dezelfde of soortgelijke kleur
Het pand is:
Jonger dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

MET SPOED schilder gezocht voor aflakken van trap. Wij hebben dit weekend de trap al geschuurd en in grondlaag (zelfde kleur als lak) gezet. We hebben onszelf overschat en geen tijd meer gehad voor 2x aflakken, en netjes maken van de randen. Wie kan ons helpen dit de doen morgen (maandag) en/of dinsdag? Duurt wrs ongeveer 1 tot 1,5 dag (dichte trap, boven en onderkant en veel spijlen die tijd in beslag nemen). Verf en benodigdheden zijn al in huis.

De klus is uitgevoerd door Helmers Schildersbedrijf

Bekijk profiel

Review van Marina Svetachov

30-12-2021

We zijn zeer tevreden over het professionele schilderwerk van Şevket Bakmaz. Hij werkt grondig en precies, denkt goed mee en is uiterst betrouwbaar in zijn afspraken.

Şevket heeft onze houten trap met diverse spijlen aan de zijkanten en plankzijden tegen de muur in kleur geschilderd, wat vakmanschap vereiste omdat de muren eromheen sterke contrasterende kleuren en moeilijke, niet toegankelijke hoogtes bevatten. Bovendien heeft hij op een knappe manier onze schilderfouten gecorrigeerd die het gevolg waren van onze poging om de trap zelf te schilderen.

We zouden Şevket aan iedereen aanbevelen voor schilderklussen!

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen