Stucen: 10 m² wanden; 3 m² plafonds; Gang

Opdrachtnummer:
4518267
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Gang
Te stucen muren (m²):
10
Te stucen plafonds (m²):
3
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

We willen plafond en muren gladgestuct hebben in onze hal. Het is een hal met wat hoekjes en drie deuren waar bovenlangs gestuct moet worden.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Ml klusflex

Bekijk profiel

Review van Nanne Versteegh

21-01-2022

Mohamed kon de volgende ochtend al hier zijn en was er keurig op tijd. Voor een zeer schappelijke prijs (200 euro goedkoper dan andere aanbieders) heeft hij onze hal gestuct. Hij gaf aan dat als er nog imperfecties waren dat hij gewoon terug zou komen om deze kosteloos bij te werken. Dat was het geval en hij kwam binnen een week de puntjes op de i zetten. Hij is zeer vriendelijk en de vrouw die de telefonis he communicatie voor hem doet ook. Zeer beleefd en professioneel.
Mohamed liet de boel prima achter. Zelf wel nog even met een dweil erachteraan gegaan, maar was naar tevredenheid. De kwaliteit van het stucwerk is prima, maar ik heb andere stukadoors strakker werk zien leveren. Als het niet perfect hoeft maar prima en voor een lage prijs is hij de juiste man. Zelf gaf hij aan dat onze krappe hal lastig te stucen was doordat alle muren scheef en bol waren. Dat zou kunnen kloppen.

3 bijlagen

Gerelateerde vakmannen