Gevel reparatie

Opdrachtnummer:
4515046
Type klus:
Gevel reparatie of behandeling
Leeftijd woning:
20 jaar of ouder
Voegen:
Nee
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

In februari 2022 laat ik de spouwmuur isoleren (bouwjaar huis 1957). Voor die tijd moet er met bijpassende stenen een klein gat in de gevel gedicht worden (zie foto’s 1 en 2) thv de eerste verdieping. Ik zoek een partij die op korte termijn (uiterlijk januari 2022) op een nette manier het gat kan dichten.

Daarnaast zijn er ook andere plekken in de gevel die in het verleden slecht of niet gerepareerd zijn. Het gaat om het repareren van een hoek van het huis (foto’s 6 en 7); het verwijderen van oude buizen en kachels en het repareren van de gevel (foto’s 3, 4, 9, en 10); en het repareren van een verticale scheur in de buitenmuur (foto 8). Bij voorkeur laten we bovenstaande reparatie en de reparaties van foto's 3 t/m 10 door dezelfde partij uitvoeren, maar die laatste mogen later dan januari 2022 uitgevoerd worden.

10 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Gevel Techniek

Bekijk profiel

Review van Bas Stiekema

02-01-2022

Onze gevel is vakkundig hersteld en opnieuw gevoegd. Er werd ontzettend snel op de klus gereageerd en er kon op heel korte termijn gestart worden; erg fijn! Makkelijke communicatie en flexibel; we hebben tijdens de uitvoer nog extra herstelwerk op andere plekken laten doen. Communicatie over planning (tijden en later beginnen) kan wat beter, maar absoluut geen reden om niet voor Gevel Techniek te kiezen.