Stucen: 55 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Plafond halletje b...

Opdrachtnummer:
4513853
Type klus:
Stucwerk binnen
Te stucen kamers:
Woonkamer, Plafond halletje boven moet afgemaakt worden. En 4 gevreesde wandcontactdozen en daarbij de kabelgoten op slaapkamers boven. In de woonkamer het plafond, muur bij het raam en schuifpui en een klein wandje. Ook gevreesde wandcontactdozen en kabelgoten.
Te stucen muren (m²):
55
Te stucen plafonds (m²):
45
Leeftijd van de woning:
Ouder dan 2 jaar
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Helaas opgelicht door huidige stucadoor. Na een tweede betaling, zijn zij ervandoor gegaan. Wij hadden hen onze sleutel gegeven in goed vertrouwen, zodat zij in het huis konden werken terwijl wij in ons huidige huis zitten.

Dus nu op zoek naar een stucadoor die wel betrouwbaar is en het netjes af wilt maken. Uiteraard tegen betaling.

We horen graag uw eerste mogelijkheid. Voorkeur heeft de korte termijn, in verband met de nieuwe vloer die begin januari gelegd wordt.

De vorige stucadoor had gebruikt gemaakt van KNAUF MP 75 (machine spuitgips). Echter hebben zij het niet gespoten.

9 bijlagen

De klus is uitgevoerd door De Spaan Afbouw

Bekijk profiel

Review van Roderick Van Toor

03-01-2022

Na helaas opgelicht te zijn door vorige stucadoor, die onafgemaakt werk had achtergelaten; heeft Murat ons uit de brand geholpen. Het werk op korte termijn afgemaakt. Was erg prettig! Ze hebben heel netjes werk afgeleverd, goede tips gegeven en meermaals flexibiliteit getoond. Communicatie is verbeterpunt. Bijv. De eerste dag dat ze begonnen met stucen afgesproken dat ze kwamen tussen 8 en 9 uur. Om 10 over 9 moest ik zelf initiatief nemen om polshoogte te nemen. Er werd toen gezegd dat de handrem bevroren was en dat het nog 40 min zou duren. Zonder enig berouw.. En of we even wilde wachten toen we onze kruiwagen en klushandschoenen terugvroegen. Die zomaar gepakt waren. Tot slot, vorige stucadoor had niet de juiste primer gebruikt. Er werd gestuct over die oude primer(!)tot ik ingreep (miscommunicatie onderling). Tot slot horen dat er "iets met het plafond is".. maar niet weten wat. Ik ben geen stucadoor..Vervolgens wel heel gedreven om ons tevreden te stellen en kosteloos extra werk.

Gerelateerde vakmannen