Laminaat leggen: 60 m²; Slaapkamer(s), Gang

Opdrachtnummer:
4505568
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Slaapkamer(s), Gang
Oppervlakte van de vloer (m²):
60
Huidige vloer verwijderen:
Nee
Ondervloer nodig:
Ja
Plinten:
In overleg
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het gaat om de bovenverdieping. Deze bestaat uit drie slaapkamers en een overloop (zie plattegrondje). Het is de bedoeling dat alles aansluit en in dezelfde richting gelegd wordt en aansluit. De grote slaapkamer heeft een inloopkast die ook gelegd moet worden. Het laminaat (Quickstep) en ondervloer (groene platen) hebben we al. er hoeft dus alleen gereedschap meegenomen te worden. Materiaal is aanwezig.
Gaarne een offerte incl en excl plakplinten.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Okur Bouw

Bekijk profiel

Review van Anoniem

22-12-2021

Het begon goed. Meneer kon dezelfde dag laat in de middag beginnen. Hij was nog met een klus bezig. En dat gebeurde ook. Ze kwamen met twee mensen en de klus vorderde snel en redelijk netjes.
In de avond vroeg hij of hij de klus 2 dagen later mocht afmaken. Dat vond ik geen probleem. Hij had die dag geen klus dus hij had alle tijd. Ik mocht de tijd bepalen. Ik heb hem vast voor die dag betaald en er zat €25 te veel bij. Dat zouden we verrekenen. Afgesproken dat hij om 10.00 uur zou beginnen.
Om 11.00 uur was er nog niemand. Gebeld. Het was uitgelopen, zei hij. Er was geen klus, maar toch was het uitgelopen?! Hij was onderweg en zou er rond 12.30-13.00 uur zijn. Om 14.00 uur nog niemand. Sms gestuurd. Antwoord: ja, sorry. Over 40 min ben ik er. Uiteindelijk kwam hij om 15.00 uur. Het laminaat werd verder gelegd maar de plinten niet. Toen hij was vertrokken vroeg hij om een tikkie voor de €25. Na 4 dagen niets ontvangen. Verduistering dus eigenlijk. Slecht slecht slecht.

Reactie van Okur Bouw:

24-12-2021 (Bijgewerkt: 03-01-2022)

.

Gerelateerde vakmannen