Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten, lekkage die tot op heden n...

Opdrachtnummer:
4504670
Type klus:
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud
Soort werkzaamheden:
Reparaties
Objecten die moeten worden gerepareerd of onderhouden:
Dak, Dakgoten, lekkage die tot op heden niet gevonden kan worden
Verdiepingen:
Eerste verdieping, Tweede verdieping
Soort dak:
Plat dak
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Beste,

Ik heb inmiddels al 5 bedrijven laten komen, niemand die het heeft weten op te lossen...

Ik heb iemand nodig die serieus van zaken af weet, iemand die met de geschikte apparatuur precies weet te vinden waar de lekkage begint en het op weet te lossen voor mij.

Aan de fotos kun je zien waar het ongeveer begint, ik heb een opbouw die in 2014 is gebouwt, de locatie van de lekkage is bij de hechting tussen de dak van de buren en mijn ''oude dak'' waar nu dus een opbouw bovenop zit.

De buren zelf hebben last van een beetje vocht aan hun kozijn aan hun kant van de hoek, bij mij is het echter 100 maal erger, het water loopt vollop in die hoek naar beneden, het loopt ook naar mijn woonkamer toe waar de plafond aan het verkleuren is.

De kamer op de 1e verdieping zoals je kan zien is inmiddels helemaal verrot en elke keer als het regent is die hoek volledig nat.

Ik heb met spoed iemand nodig die zowel de kennis als apparatuur heeft om de lekkage te vinden en op te lossen.

De klus is uitgevoerd door ER Dakdekkersbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

23-12-2021

Na meerdere bedrijven langs gehad te hebben en maar niet tot een oplossing gekomen betrefende de lekkage, al mijn hoop gestoken in Ed en zijn zoon.

98% zeker dat dit het is (volgens Ed)

afvoer + pijp vervangen en kitnaad bovendak, kost een ''kleine'' 2 duizend euro voor 4 uurtjes werk. Prima.. zolang het de oplossing bleek te zijn.

Nog geen 2 dagen later en de lekkage is er nog, vensterbank nat, kozijn nat, water druppelt gewoon naar de vloer.

Ik stuur Ed een bericht dat het niet opgelost is en of hij zsm weer langs wilt komen. We komen na mijn vakantie zegt Ed. Ok ik reageer dat het wel voor 8 Jan moet gebeuren want ik ga dan zelf ook 2 weken weg, geen reactie. 2 dagen later ik stuur weer een bericht met dat het echt spoed heeft, krijg ik te horen '' Ik ben niet thuis ivm vakantie 2 weken .
9 januari ben ik terug '' goed verhaal. Heel toevallig die datum.

Ondanks de goede reviews heb ik er geen goede ervaring mee, geld kwijt. lekkage niet opgelost, meneer lekker op vakantie

Gerelateerde vakmannen