Keukenapparatuur plaatsen: 1 device

Opdrachtnummer:
4503714
Type klus:
Keukenapparatuur plaatsen of vervangen
Aantal apparaten:
1
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Huidige keukenkast (linker of rechter) verwijderen en volledig geïntegreerde vaatwasser inbouwen. Kraantje plaatsen en afvoer. Stroom kan ipv die van de oven gebruikt worden ( vaatwasser en oven zullen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden).

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Van der velden bouwbedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

30-12-2021

In het begin werd er netjes op smsjes en belletjes gereageerd.
Ondanks afspraak (leiding en afvoerbuis lekten) om na reparatiewerkzaamheden terug te komen om alles netjes af te ronden, werd er daarna helaas niet meer gereageerd op smsjes of telefoontjes. Patrick berichte mij de dag erna wel dat hij mij niet vergeten was en zsm zou reageren. Nu twee weken verder en nog steeds geen reactie.
Na montage van vaatwasser bleek de waterleiding en afvoerbuis te lekken. Hierdoor laminaat nat en kortsluiting in de groep. Bleek dat nieuw gemonteerde stopcontact gewoon los op de vloer gelegd te zijn waardoor het water vrij spel had. Achteraf dus enorm geluk dat dit niet erger afgelopen is. Ook was het nieuw geplaatste kraantje niet vast gezet en de water leiding te strak gemonteerd (gekneld) waardoor het water niet zijn maximale uitstroom had.
Uiteindelijk een andere monteur laten komen die alles netjes en goed afgewerkt heeft.

Gerelateerde vakmannen