Tegels zetten: 4 m²; Muur; Keuken

Opdrachtnummer:
4502718
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten
Te tegelen oppervlakten:
Muur
Kamers:
Keuken
Geschatte te betegelen m²:
4
Afmeting van de nieuwe tegels:
120x40 cm
Materiaal van de ondergrond:
spachtelputz
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Het betreft tegelen van een keukenachterwand. Tegels zijn al aanwezig en hebben afmeting 40x120 cm. In totaal circa 4 m2. Belangrijkste is dat er vier keer een stopcontact uitgezaagd met worden. ALLEEN reageren svp als je kwalitatief goed werk kunt leveren met name het uitzagen van de stopcontactdelen en als je daadwerkelijk nog dit jaar ruimte hebt om af te maken!!!!
Dus iemand met ervaring en goed gereedschap!
Daarna het geheel afkitten.

6 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Klussenbedrijf Bedel

Bekijk profiel

Review van Anoniem

17-12-2021

Ik heb via werkspot klusbedrijf Bedel gevonden. Via zijn portofolio leek mij een juiste vakman die circa 3,5 m2 tegels in mijn achterwand van de keuken zou kunnen plaatsen.
De heer Mehmet was ook zeer snel om te reageren op mijn klus.
Hij kwam op tijd, werkte hard, maar de afwerking is ver beneden de maat. Ik had zelf profielen gekocht die wij mooi vinden. Deze kon hij niet netjes plaatsen door het ontbreken van de juiste gereedschap. Zeker vo0r iemand die volgens zijn zeggen dit al ruim dertig jaar doet zou ik van verwachten dat hij juiste gereedschap en een vakkundigheid bezit. Ik heb alsnog besloten om alles weer weg te laten halen en opnieuw door een ander te laten doen. Ondanks dit heb ik alsnog de overeengekomen bedrag aan hem contant betaald.

7 bijlagen

Gerelateerde vakmannen