Warmte isolatie: 40 m²; 1 kamer

Opdrachtnummer:
4499081
Type klus:
Warmte isolatie
Te isoleren:
Dak isoleren
Type of insulation:
In overleg
Aantal kamers:
1 kamer
Oppervlakte in m²:
40
Verdieping:
Bovenste verdieping
Leeftijd woning:
10-50 jaar
Vergunning aanwezig:
Nee
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Beste vakman,

Wij zijn bezig met het verbouwen van onze zolder. Na een aantal stappen te hebben ondernomen, zijn wij aangekomen bij het isoleren van het dak.

Ons schuine dak heeft een oppervlakte van ±40 m². Wij weten niet goed welk materiaal gebruikt dient te worden voor het isoleren. Dit willen wij graag in overleg doen. Na afloop van het isoleren alles netjes aftimmeren.

In de bijlage zitten enkele foto's. Bij de CV installatie zit een afvoerpijp waar teveel ruimte tussen zit. In de winter kan er sneeuw naar binnen, je voelt het tochten etc. Wij zouden heel graag willen kijken naar een oplossing.

Onze woning komt uit de periode 1982-1985. Alles qua betimmering/huidige isolatie zal nog in originele staat zijn.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door SRH BOUWSERVICE

Bekijk profiel

Review van Lars Noorman

14-01-2022

SRH Bouwservice is bij ons over de vloer geweest voor een isolatieklus. Tot onze verrassing namen Shahin en zijn team wat extra klussen op zich. Naast het isoleren wilden wij graag een aparte kamer creëeren met een tussenwand. Daarnaast wilden wij de knieschotten ook vervangen. Dit was geen probleem om er bij te doen. Alles is gestuct en geschilderd.

Shahin neemt je heel actief mee in het proces door alle details duidelijk met je door te nemen. De offertes waren snel opgesteld en de materialen werden al na slechts één week na het bekijken van de situatie geleverd.

Shahin heeft knap werk geleverd door van onze kale en koude zolder een warme, goed afgewerkte kamer / voorzolder te maken. Ook een speciaal woord van dank gaat uit naar zijn vader die maatwerk heeft geleverd met de timmerwerkzaamheden.

Kortom: wij zijn erg tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden! Zie foto's. De eerste twee foto's zijn van de situatie voor de verbouwing.

5 bijlagen