Groepenkast uitbreiden met 1 groep + bedraden in bestaande leiding

Opdrachtnummer:
4495569
Type klus:
Groepenkast installeren of uitbreiden
Type klus:
Extra groep installeren
Huidig aantal groepen:
14
Gewenst aantal groepen:
1
Uitvoer datum:
Met spoed

Aanvullende informatie:

Onze elektricien heeft helaas laten afweten en ivm de plaatsing van een tuinkamer waar zonnescherm, verlichting & terrasverwarmer vandaag geplaatst wordt is er elektra nodig.
Een loze leiding vanaf de meterkast (inclusief controledraad) ligt al maar de elektriciteitskabels vanaf de nieuwe groep tot aan dit punt moet ook nog gelegd worden.
Grove schatting is dat er zo'n 10 tot max. 15 meter kabel nodig is die dik genoeg zijn om dus een terrasverwarmer op aan te sluiten (vandaar ook de losse groep).
Wat ik zo zie zou er precies nog ruimte voor 1 groep in de meterkast zijn.

Dus in totaal: 1 groep plaatsen en de elektriciteitsdraden doortrekken door een bestaande loze leiding.

2 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Luijten Bouw en Elektra

Bekijk profiel

Review van Raimond Kollman

02-12-2021

Onze oorspronkelijke elektricien kon helaas de aanleg van een extra groep niet meer regelen, maar deze was wel nodig ivm oplevering van een tuinkamer inclusief heater.

Walter had toevallig tijd en was in de buurt. Hij heeft heel snel geholpen en binnen een mum van tijd was de extra groep inclusief elektriciteitsdraden vanaf groepenkast tot de tuin aangelegd.

Walter is duidelijk over de prijs en wat hij wel/niet kan betekenen. Geen verrassingen en werkt snel. Ik zou hem zeker, bij een volgend vraagstuk waar een elektricien nodig is, weer vragen!

Gerelateerde vakmannen