Laminaat leggen: 85 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken

Opdrachtnummer:
4493609
Type klus:
Laminaat leggen
Kamers:
Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
Oppervlakte van de vloer (m²):
85
Huidige vloer verwijderen:
Nee
Ondervloer nodig:
Ja
Plinten:
In overleg
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Ik wil graag laminaat plaatsen in mijn nieuwe woning. Het laminaat en de ondervloer zal ik deze week bij praxis of ikea kopen en ik hoop dat de klus zo snel mogelijk kan uitgevoerd worden (bijvoorbeeld dinsdag volgende week).

De klus is uitgevoerd door W.H.D Alround Montage

Bekijk profiel

Review van Anoniem

20-12-2021

Heel ontevreden. Zij houden zich niet aan afspraken. Ik moest de klus zelf afmaken omdat ze niet terugkwamen zoals afgesproken en zelfs meer geld vroegen dan afgesproken. Eigenlijk had ik al voor de hele klus betaald. De plinten die ik gelegd heb, plakken beter dan die zij gelegd hebben.

Reactie van W.H.D Alround Montage:

20-12-2021

Hallo beste klant jammer dat U er zo over denkt, U vloer ligt er mooi in en als U te weinig plinten heeft om te plakken daar kunnen wij niks aan doen U heeft zelf alles ingekocht en gemeten wij hebben dat aangegeven aan U toen wij er waren maar U wou dat wij dan een andere keer terug zouden komen als U de plakplinten had gehaald het restant 10 plakplinten!!! Ja inderdaad zit daar dan weer een prijskaartje van €40,- aan omdat wij dan weer heen en weer moeten rijden naar U en wij gaven U ook aan dat het niet binnen een week zou lukken ivm drukte!! En wij kunnen geen andere klanten laten wachten/verzetten omdat U dat wilt!! En U zelf geen tijd had om de plinten direct te gaan halen!!! Mvg Whd Allround Montage.

Gerelateerde vakmannen