Kitten: Wastafel, Douche, Aanrecht, Tegels

Opdrachtnummer:
4493258
Type klus:
Kitten
Objecten om te kitten:
Wastafel, Douche, Aanrecht, Tegels
Huidige kit verwijderen:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

de kitranden in onze badkamer en keuken zijn toe aan vervangen. Daarbij dient ook de oude kit verwijderd te worden. Tevens dienen de tegels in onze badkamer opnieuw gevoegd te worden ivm schimmelvorming. graag ontvangen wij een totaalprijs.

10 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Verschuren Bouw

Bekijk profiel

Review van Nino Wijs

21-12-2021

Wij waren in de veronderstelling dat we een professioneel klusbedrijf hadden ingeschakeld voor o.a. het kitwerk in onze badkamer en keuken ( zeker gezien de prijs). Het resultaat was echter zwaar teleurstellend. Kitranden Schots en Scheef, dik en dun en overal putjes. Volgens de heer was dit normaal en had dit met de badkamer te maken. Als je er vervolgens een klacht over indient dan wordt daar niet op gereageerd. Uiteraard verwachten wij dat dit alsnog naar tevredenheid opgelost word Door de heer Verschuren zodat wij deze review toch nog kunnen ombuigen naar iets positiefs...

Reactie van Verschuren Bouw:

23-12-2021

geachte,
Wij verbazen ons dat u niet tevreden bent echter na dat u ons op bepaalde punten had gewezen hebben wij deze hersteld en nadien door u goedgekeurd.
U heeft zelfs de opdracht bon ondertekend wat inhoud dat u de werkzaamheden heeft goedgekeurd, zelfs met de betaling heeft u het bedrag laten afronden naar boven.
Echter zouden wij indien gewenst alles opnieuw kunnen afkitten( tegen een aangepast tarief) met een andere soort kit helaas kunt u dan een paar dagen niet douchen.
Mocht u hier gebruik van willen maken kunt u ons bereiken via ons centraal telefoonnummer of via onze Email adres
Met vriendelijke groet
Verschuren Bouw

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen