Dak of dakgoot repareren: 8 m²; Dak; Reparaties

Opdrachtnummer:
4493191
Type klus:
Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud
Soort werkzaamheden:
Reparaties
Objecten die moeten worden gerepareerd of onderhouden:
Dak
Oppervlakte van het dak in m²:
8
Verdiepingen:
Tweede verdieping
Soort dak:
Plat dak van dakkapel
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

We zoeken een vakman die de lekkage in onze dakkapel kan oplossen.

Het plattad van onze dakkapel op ons jaren 30 huis lijkt te lekken. Ik durf niet te zeggen of de bekleding van onze gehele dakkapel vervangen moet worden, of dat een plaatselijke reparatie voldoende is. Het water komt bij flinke regen langzaam druppelend tussen de gipsplaten en langs de uitlaat van de ventilatie-eeinheid de woning in.

Ook lekt het tijdens flinke regenstorm heel licht op een andere plek van het dak (waar het dak schuin is met dakpannen). Indien mogelijk ook een inspectie hiervan.

Oom (meer) schade aan de constructie te voorkomen zou ik deze klus graag op korte termijn uitgevoer hebben.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Dakbeheer DB

Bekijk profiel

Review van Pim Buurman

03-12-2021

DB had een snelle reactie op mijn aanvraag. Na telefonisch overleg een afspraak gemaakt voor een inspectie voor offerte de volgende dag. Een heldere uitleg van wat er gedaan moest worden om de lekkage te verhelpen. Duidelijke en transparante uitleg over wat er WEL moet gebeuren, maar ook wat NIET nodig was. De volgende dag is de klus al uitgevoerd door Ugur en zijn mannen. Dakleer gebrand op de dakkapel, de nokvorsten opnieuw dichtgesmeerd en op verschillende plekken het lood vervangen. Heel netjes uitgevoerd! Na de klus op de koop toe nog wat advies en materiaal gekregen voor een klusje dat ik zelf nog wilde uitvoeren aan onze schuur. Aanrader dus!

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen