Tegels zetten: 2 m²; Muur; Toilet

Opdrachtnummer:
4492093
Type klus:
Wand- of vloertegels zetten
Soort werkzaamheden:
Tegels zetten
Te tegelen oppervlakten:
Muur
Kamers:
Toilet
Geschatte te betegelen m²:
2
Afmeting van de nieuwe tegels:
Kiezelmatten op achterwand toilet, tegels van 20x20 cm op bovenrichel
Materiaal van de ondergrond:
Gipswand
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Na inbouwen van hangend toilet moet het nog afgetegeld worden. Wilde ik eerst zelf doen maar kom ik niet meer aan toe. Wij hebben de tegels + plastic rand al gekocht, lijm, (wit) voegencement, en kit etc. is nog benodigd en kan de vakman meebrengen.

Het gaat dus alleen om de achtermuur van het toilet, en de bovenrichel. In totaal 87x141 cm = 1,3 m2. De bestaande tegels op de muren hoeft dus verder niks mee te gebeuren.

Graag klus klaren vóór kerst. We zijn vrijwel iedere dag thuis aan het werk, dus huis goed bereikbaar. Zitten wel in de stad dus geen parkeerplek voor de deur maar verderop in de buurt.

3 bijlagen

De klus is uitgevoerd door heemstede.tegelwerk

Bekijk profiel

Review van Rolf Middendorp

21-12-2021

Hamza en zijn collega hebben echt top werk geleverd. Het ging om het betegelen van de achterwand van een nieuw inbouwtoilet, met van die matten met kleine kiezelsteentjes (zie foto). Dit zijn vrij lastige tegels om netjes te krijgen, maar ze hadden er geen moeite mee om binnen een paar uur tijd zeer strak werk af te leveren. Wat ik ook fijn vond is dat Hamza actief met me mee dacht hoe de tegels het beste geplaatst en gesneden konden worden voor het mooiste resultaat. Ook ging de communicatie vlot en belde hij me gelijk terug na mijn eerste bericht, en hebben ze ons huis netjes achtergelaten voordat ze vertrokken. Zoals je ziet ben ik dus echt zeer tevreden en kan ik ze van harte aanbevelen.

1 bijlage

Gerelateerde vakmannen