Radiatioren plaatsen of vervangen: 2 radiatoren; Nieuwe radiatoren...

Opdrachtnummer:
4489462
Type klus:
Radiator (ver)plaatsen of vervangen
Type klus:
In gebruik nemen, Radiatoren verplaatsen
Type radiatoren:
Gietijzeren Radiator, Handdoek radiator
Aansluitingen aanwezig:
Gedeeltelijk klaar
Aantal radiatoren:
2
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

In de keuken hangt een handdoek radiator die in gebruik genomen moet worden met de bijgeleverde thermostaat. Zwart aansluitmateriaal heeft voorkeur.

In de garage zou de bestaande radiator aangesloten moeten worden. Aan-/afvoer is hier aanwezig maar zal op maat gemaakt moeten worden. Radiator mag ook opgehangen worden.

I.v.m. de kou in onze garage en onze wasmachine/droger daar, zou dit graag op korte termijn moeten worden uitgevoerd.

8 bijlagen

De klus is uitgevoerd door DE KLUSENMEER

Bekijk profiel

Review van Remi Romme

10-12-2021

We hadden met enige spoed een loodgieter nodig om een radiator in de garage te hangen en aan te sluiten. Ivm de winter-kou functioneerde de wasmachine en droger daar niet goed meer.

Ralph reageerde erg snel op de aanvraag en de afspraak kon snel worden gemaakt. Na een kort telefonisch overleg wist hij wat hij nodig had voor de opdracht. De datum is eenmaal verplaatst, maar dat heeft hij ruim op tijd telefonisch doorgegeven.

Opdracht is naar wens uitgevoerd, Ralph had vooraf aangegeven de dikwandige cv leiding niet te kunnen aanpassen, in de keuken was hierdoor weinig werkruimte om de radiator aan te sluiten, maar ralph wist hier omheen te werken en gaf tips hoe we dit later nog mooier zouden kunnen maken, bijv door de radiator iets hoger te plaatsen.

Hij was op de afgesproken tijd aanwezig en de geschatte uren werk klopten. Verder een gezellige persoonlijkheid. Hij is welkom bij toekomstige klussen.

2 bijlagen

Gerelateerde vakmannen