Badkamer: Complete renovatie; 7 m²

Opdrachtnummer:
4480814
Type klus:
Badkamer plaatsen of renoveren
Soort klus:
Complete renovatie
Wat te installeren, verplaatsen of vernieuwen:
Watervoorziening, Douche, Wastafel, Toilet, Meubel(s), Waterkraan, Wand- of vloertegels, Verlichting, Stroompunten, Radiator(en), Vloerverwarming
Oppervlakte badkamer (in m²):
7
Slopen huidige meubels / sanitair:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Op de plaats waar nu het bad staat komt een grote inloopdouche van 140/90 met gootafvoer . Nieuwe Wastafelmeubel blijft op dezelfde plek, radiator plaatsen, toilet blijft op dezelfde plaats, wel nieuw inbouwreservoir en toiletpot. Alles opnieuw tegelen, nieuw plafond en stucwerk. Voor de douche een nieuwe wand opbouwen, nwe dekvloer met vloerverwarming elektrisch. Totaal ongeveer 25 vierkante meter tegelwerk in diverse patronen en met diverse tegels.

De klus is uitgevoerd door ArsenS Onderhoud

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-03-2022

Arsen heeft bij ons een volledige badkamerrenovatie gedaan inclusief slopen oude badkamer. Alles is volgens planning en afspraak verlopen. Arsen werkt hard en komt alle afspraken die vooraf en tijdens het werk gemaakt zijn na. Denk bijv. Aan tijdstippen van beginnen met werken in de ochtend, afspraken over meerwerk en de betaling daarover etc. Arsen dekt alles netjes af (trap, vloeren, tapijt) en laat de werkplek dagelijks netjes achter.
Hij heeft voor ons wat extra werkzaamheden verricht, stucwerk, en dat is super strak. Arsen denkt mee, stelt vragen over hoe je zaken wilt en communiceert over het hoe en wat. Dit vraagt wel extra aandacht en tijd vanwege het feit dat het Nederlands niet Arsens moedertaal is. Arsen heeft bij ons A merk materialen gebruikt en zorgt voor een goede basis voor het tegelwerk, de leidingen en de elektra. Ook het nieuwe plafond met stucwerk is mooi en goed afgewerkt. Het tegelwerk is goed gedaan. De afmontage is na enkele punten van aandacht prima opgelost.

Vergelijkbare opdrachten